Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
"Attól, hogy a telével készültek a képek, attól még elég karcsú, más gyártók teléje jobban megolfotta volna a helyzetet!"
Nem hinném. Sokkal több fény kell a tele kamerákhoz, minden készülék esetében.
Ahogy korábban már leírták az összes telefonnal lehet ilyen szar képet készíteni. -
nozs23
addikt
Pár iXS kép a link mögött: [link]
-
nozs23
addikt
válasz eladogeppc #89007 üzenetére
Nappal nem jobb. Amiben a Huawei jobb az az éjszakai fotók, illetve a plusz két lencse adta lehetőségek (ultrawide, 3x tele).
-
nozs23
addikt
válasz eladogeppc #89010 üzenetére
Én nem váltanék, ha nem kellenek az extra lencsék.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
-
nozs23
addikt
válasz eladogeppc #89076 üzenetére
Az a probléma, hogy te sem tudod mit akarsz. Tegnap még a képminőség érdekelt, írtam hogy este jobb képet csinál a Huawei, nappal nem.
Ma már a szelfi, meg videó érdekel? Videóban amúgy a Huawei híresen szar (az új modelleknél már jobb a helyzet), az iPhone meg az egyik legjobb.
Amúgy 1000 és 1 átfogó összehasonlító teszt, videó van. Ha nem találsz XR-el, XS-st is nézhetsz mert ugyanaz a kamera.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
De a végeredmény mégsem ugyanaz. Előbb próbálgattam, valóban van különbség ha ki-be kapcsolod a HDR-t, de nem olyan lesz a végeredmény, mint amikor a Smart HDR-t használod. Illetve nem Smart HDR esetén nincs ott a kép felett HDR ikon a galéria appban, tehát biztos nem ugyanazzal a módszerrel készül fotó. Nem értem miért bonyolították túl.
-
nozs23
addikt
válasz Plazmacucci #89324 üzenetére
Akkor pakuljunk mondjuk iXR 5x zoom fotokat a P30 Pro 5x fotok melle. Es allapitsuk meg, hogy a P30 jobb. Egyik tudja, masik nem. Ennek ennyi ertelme van.
-
nozs23
addikt
válasz csabika69 #89495 üzenetére
Attól is függ mennyit szánsz rá. A Pixel vagy iPhone (2018-as modellek) elég jók, főleg automatán. Portékat nézd meg. Minden telefon máshogy csinálja, egyik sem tökéletes. Én jobban preferálom azokat, amiket a tele kamerával csinálnak (iXS). A legtöbb készülék már a főkamerát használja sajnos. Olcsóbb alternatívák: S10E, MI9
-
nozs23
addikt
válasz Plazmacucci #89503 üzenetére
Nem tudom, hogy a Pixel milyen szoftveres trükköket vet be, de valóban jól néznek ki a portrék.
Note9-et nem ismerem, de iPhone-on nem érzem sokkal rosszabb minőségűnek a telét, ha pedig személyről készíted a portét, akkor valahogy előnyösebb fotók születnek.
Egy portrét szerintem amúgy is érdemes szűkre venni, így ha nem mész elég közel a main kamerával akkor amúgy is croppolni kell, szóval a minőség is romlik.
De ez személyes preferencia, azért is írtam, hogy érdemes megnézni őket tesztekben, mert tényleg mindegyik más portrét csinál és másban jó (szeparációban pl. Huawei az P30 Pro-s ToF-al). -
nozs23
addikt
Nem szeretnem. Tele van vele a fooldal. Jelen allas szerint a legnagyobb kinai gyarto alol huzta ki a talajt az USA pillanatok alatt, szamomra ez nem a legjobb ajanlo level a tobbi kinai ceghez. Persze ra lehet fogni, hogy a halozati es biztonsagi okok alltak a hatterben, de naiv dolog azt gondolni, hogy a Huawei drasztikus terjeszkedese nem bokte a csoruket.
Ez az en velemenyem, es tovabbra sem ajanlok senkinek kinai gyartot, az elkovetkezendo 90 napban biztosan nem. -
nozs23
addikt
Foltozgatják az S10-et is: [link] Jobb night mode és lehet portrét lőni a telével is.
-
nozs23
addikt
Erosen hirdetesszagu a cikk, de arra jo, hogy megmutassa mi a kulonbseg a tele es a fokameraval keszitett portrek kozott: [link] Jofej Samsungnal mar mindkettovel lehet portret loni. Hello Apple!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független
- ÚJ - Aktiválatlan iPhone 16 Pro 128Gb - Desert Titán
- iPhone 14 Pro 256GB gyári független 100% hibátlan,2025.09.29 Apple jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- iPhone 14 128gb, független
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest