Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #52500 üzenetére
Utolsó kép tetszik.
(#52495): most nézem, hogy az imádkozó sáska karja nagyon durva. A pengéiből kinő még egy-egy kézfej(?)....
Ewww.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #52529 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy ha közelebb lévő objektumra fókuszál, a hátteret szebben homályosítja el, mint az eddigi Xperiák (pl. a gombás képeken).
Legalábbis Z3C-hez képest, mert ott egy nagy zajfolttá alakul az egész háttér.
Mondjuk egyelőre ennél több fejlődést nem látok.
Nem egy instant profi kamerával hódító teló az XZ, az biztos.
Azért érdekel, mit lehet még kihozni belőle.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #52535 üzenetére
Na ez már olyan éles, hogy azt látni, ahogy a holdlakók huncutkodnak...
Amúgy olyan 2000-es évekbeli Plútó-felvételeket idéző kép lettXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #52719 üzenetére
Vagy G4 vagy G5 is ami jo meg kameraban. Viszont annyira dicserve van a Nexus hogy elcsabul(nek)ok..
N6P meg tetszik is, de az 5x se ronda..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
-
törölt tag
-
TomiJordi
tag
válasz #96302336 #53025 üzenetére
Tetszenek a képek főleg az XZnek,de érdekes hogy akárhányszorn nézem a sonynak a képeit nem élesek homályosak nem tudom miért van ez így,más márkáknál nincs így
HardRic:nagyon jó kép,jó téma,jó szemszögéből készült.
dejvid8:gyönyörűek a felhők[ Szerkesztve ]
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
BigBlackDog
veterán
válasz #96302336 #53033 üzenetére
Bakonyoszlop-Csesznek környékére tippeltem volna, de akkor nem volt annyira messze.
(#53035) syn7h37ic: Videókonvertálás nem túl "mobilfotó specifikus" téma, de, hogy választ is adjak, én első körben VLC-vel próbálkoznék.
-
TomiJordi
tag
válasz #96302336 #53060 üzenetére
Látom teis szereted a természetett,jók lettek a videók jól mőködik a zoom is.a képek sem roszak de nekem a sony képei nemjönnekbe de szivesen nézegetem miket lősz vele várom a következőket
Elnézést a helytelen írásértolympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #53117 üzenetére
Nekem tetszik, hogy ha valami gondolatod, mondanivalód van, írásban kell kifejtened, így a sok semmitmondó lájk meg hasonlók helyett átgondolod, mit írsz le hozzászólásként.
Persze, a lájk sem egy rossz dolog, de szerintem pont azért pörögnek itt a topikok, mert nincsenek reakciógombok.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz #96302336 #53393 üzenetére
Jól tudtál hozzányúlni, ami jó dolog. A színek jók a sony-nál, bár a Z5 hidegebbre vette az átlagosnál anno. Sony csinál jó fényképezőgépet, olyat keress amibe jó nagy méretű szenzort rak, mert nekik ilyen van bőven(már ha sony-t nézel). A sajnost azért írtam, mert ha a szoftver a kettő közötti képet tudna alapból az már igencsak jó lenne, van benne potenciál.
Plazmacucci
👍🎃[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #53424 üzenetére
Filmezni akartam + boltba lemenni. Jatszottam 5 percet a kutyakkal, es ahogy voltam az agyon, siman bealudtam. Banom is hogy akkor nem indultam ki mikor akartam...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
TomiJordi
tag
válasz #96302336 #53918 üzenetére
Szia miértvan az ha a képeidet nézem és kicsit belenagyítanék homályosak de megfigyeltem az összes sonynál ezvan ha telefonon nézem de számítógépen vagy tableton (windows)akor élesek a képek
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #59316 üzenetére
Majd ha egyszer olyan telóm lesz, ami támogatja a RAW fotózást, kipróbálom
Más: a Nokia 808 nekem sajnos nem jött be.
CM1 után nagyon kevésnek érzem sok témához...
Időm sincsen nagyon fotózni, így nem írom meg a CM1 vs 808 tesztet.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest