Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Burt1793
veterán
válasz
#96302336 #63147 üzenetére
Az első három kép ijesztően rossz, vagyis ilyet tud már az alsókategória is összességében. Persze ez a sok zöld megtévesztő, ebben minden telefonnak van nehézsége, de azért na, az s7tel ennél jóval jobbakat csinálok ilyen körülmények között, de a 20 MP-es Lumia930 is jobb volt, mondjuk az se volt túl jó.
(#63151) syn7h37ic: Na jó, de ez itt nem számít, nekem egy Sony SLT A 57-esem van, régebbi darab. A vicc az, hogy gyorsan ellőt képekből többet kell csinálnom, néha elcseszi a fókuszt, de inkább csak bemozdul, az S7-tel ilyen nincs, S7-nél megszoktam, hogy elég egy kép. De persze részletgazdag, színhelyes, rendes képeket csinál a fényképező, nem telefon, na. Van hozzá több objektívem is.
Sajnos kivétel nélkül családtagos képeim vannak, így most nem rakok fel mintát, amúgy van egy RX100Mark2 (erről tudok gyorsan két mintát: 1, 2) kisgépünk is, hibátlan. Én telefonnal túrákon fotózom, ahova még egy ilyet se viszek el mindig. -
Vikooo
addikt
válasz
#96302336 #63147 üzenetére
Szerintem tovabbra is tragedia a Sony jpg algoritmusa es a nagy mpixel szammal cseszhetik az aranylag nagy szenzort. Az XZP/XZS -ben mar legalabb csokkentettek a pixelszamot.
A fas kepeken a levelekkel nem tudott mit kezdeni.
Nincs meg ezeknek a RAW verzioja? Kivancsi lennek, hogy a szenzor/lencse vagy a jpg feldolgozas a rossz.
-
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#96302336 #53393 üzenetére
Jól tudtál hozzányúlni, ami jó dolog. A színek jók a sony-nál, bár a Z5 hidegebbre vette az átlagosnál anno. Sony csinál jó fényképezőgépet, olyat keress amibe jó nagy méretű szenzort rak, mert nekik ilyen van bőven(már ha sony-t nézel). A sajnost azért írtam, mert ha a szoftver a kettő közötti képet tudna alapból az már igencsak jó lenne, van benne potenciál.
Plazmacucci
👍🎃 -
-
válasz
#96302336 #53117 üzenetére
Nekem tetszik, hogy ha valami gondolatod, mondanivalód van, írásban kell kifejtened, így a sok semmitmondó lájk meg hasonlók helyett átgondolod, mit írsz le hozzászólásként.
Persze, a lájk sem egy rossz dolog, de szerintem pont azért pörögnek itt a topikok, mert nincsenek reakciógombok. -
BigBlackDog
veterán
válasz
#96302336 #53033 üzenetére
Bakonyoszlop-Csesznek környékére tippeltem volna, de akkor nem volt annyira messze.
(#53035) syn7h37ic: Videókonvertálás nem túl "mobilfotó specifikus" téma, de, hogy választ is adjak, én első körben VLC-vel próbálkoznék.
-
-
törölt tag
-
-
-
-
-
-
válasz
#96302336 #52529 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy ha közelebb lévő objektumra fókuszál, a hátteret szebben homályosítja el, mint az eddigi Xperiák (pl. a gombás képeken).
Legalábbis Z3C-hez képest, mert ott egy nagy zajfolttá alakul az egész háttér.
Mondjuk egyelőre ennél több fejlődést nem látok.
Nem egy instant profi kamerával hódító teló az XZ, az biztos.
Azért érdekel, mit lehet még kihozni belőle. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest