Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz Looserke #65686 üzenetére
Szép képek, tetszenek
Az előttem szólót kiegészíteném annyival, hogy ha Kephostot használsz, akkor simán berakhattál volna miniatűr előnézeti képeket is az összefoglaló alapján.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Looserke #69837 üzenetére
Hoppácska. Máris nézem mi újság..
Szerk: a zöld linkre kell kattintani ugye?
Mert ami azon lejön, H9-en összeomlik, U11-et megfogja a HDR+ processing[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Looserke #69841 üzenetére
Ez stimmel, az jött le nekem is. De alapjáraton mind2-n elindul, de ahogy a beállításoknál állítok ezt-azt, már borul minden. U11 lehal képkészítés elött mikor a HDR+ aktiválódik, a processing csak pörög, míg a H9 meg egyszerűen kilép a programból..
maradok a gyári kameráknál, mindig is azt használtam fotózáshoz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Looserke #69849 üzenetére
Mindegy, letöröltem a Camera-t mind2 telóról. Egyiken sem működik.
Minden beállítást végigpróbáltam. U11-nél aktiválja magát az automata HDR+, de exponálás után beragad a téma. Ha állandóra kapcsolom, akkor meg processing felirat, kör animációval és szintél megáll a tudomány.
H9 esetében már nem engedi azt a beállítást, ami U11-nél van, kivág.
A te beállítási módod sem jó, hiába működik a program, pont a lényeg nem megy.
Nem kinlódom vele. Kuka.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Looserke #69851 üzenetére
fent ven egy kis ikon hogy HDR+, az felett egy fehér kör alapon A betüvel. annak át kellene "változnia" egy pipa jellé, na akkor aktív a funkció.
U11nél működik, csak a kép nem készül el..[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest