Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pedig a te linked is megnyílik, és az enyém is jónak tűnik.
Kell előtte valamit csinálni a drive-on? Megosztás, tulajdonságok, bármi?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
hito
nagyúr
Elnézést előre is, de Te ezt a képet tényleg alkalmasnak ítélted a megosztásra? Az addig rendben van, hogy elsősorban a mobilok kameráinak képességeire jött létre a topic és nem művészkedésre, de ez még arra is teljesen alkalmatlan.
Próbáljunk már kicsit figyelni a témára is, mert ez a kép tényleg semmire nem jó
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Akkor meg minek kiírni a típust? Na mind1, egyébként úgy en bloc is megállja a helyét a hozzászólás. De volt már ebből itt hitvita, nem akarom megint előhúzni a témát.
Egyébként meg én is csípem, hogy nem a művészkedésről szól a dolog, csak azért legyen egy minimum szint. És ezt a rendszámtába felkenődött muslicahordával részemről nem ugorja meg. Igen, tudom-tudom, értem miért linkelted
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
BalanceR
addikt
A HDR az a gyári appal, az összeillesztés pedig Bimostitch appal, nagyon jó, ingyenes app, akár 40MP képet is tud.
Hoztam egy hosszúzáras képet is: Kereszteződés
Redmi Note2 +FreeDCam DNGből Snapseedel...
Elvileg ISO 200, 2s zár, de elég bugos az app, szóval lehet,hogy nem...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Arcképgyáros
És tényleg
Egyszerű: az objektumot egy csíkszerű erős fénybe helyezed. (Pl. vékony résen beszűrődő egyenes napfény)
A háttér meg nagyjából mindegy, de most zongora voltXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
Mivel a FB-on is rengeteg fotós csoportban bent vagyok, ráadásul most lesz megint egy kiállításom, már megszoktam hogy a fél város ismer
De a P10-hez még nem szólt senki Azért hozzátenném, hogy mobilfotózásban még eléggé kezdő (izé... nagyon kezdő) vagyok, még nem igazán ismertem ki a ketyerét. Ezek még auto módban készültek, a Pro mód még később jön terítékre
Drakmusz: igen, ott is vagyok nem rég óta, az Amatőrökben régebben. Ott milyen néven vagy? Azt hittem a P10-ről azonosítottál be, abból úgy látom még mindenhol kevés van
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
G-Guts
aktív tag
Szívesen. Ha van még egyéb ezzel kapcsolatos kérdésed nyugodtan írj, megvitatjuk itt a fórumon. Azt nem garantálom, hogy azonosak lesznek a vélemények, de jól is van ez így.
(#68898) Bossi: Végre jó képek az S8-tól! Az első különösen jó lett.
(#68905) Mozzarella: Így egészen valósághűek lettek a színek. Ritkán látni ennyire valósághű képet, ami mobillal készült. Igaz, úgy látszik kell hozzá egy kis utólagos módosítás. Milyen programot használtál hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mobilon neztem en is eddig. Leheletnyivel tunik jobbnak. Azert ez szerintem egesz jo indulopont.
Kivancsi leszek az userek altal hozott kepekre.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
CsGábor
tag
Nem akarok olyat mutatni , csak folyton olyan képeket láttam amiknél a háttér nagyon el van mosva és az audis szerintem már nem annyira közeli hogy ez indokolt lenne. Teljesen meg vagyok elégedve a Mate 10 képeivel csak ez feltűnt és emiatt rákérdeztem, semmi kötekedés. Nem vagyok fotós szakember, nem értek hozzá, ezért kérdezek . Tehát akkor a Mate szoftvere érzékenyebben kezeli a témát s hamarabb emeli ki a közelebbi , fókuszáltabb objektumot mint más telefon vagy csak én látom így ?
Egyébként ha nem lenne HTC U11-em akkor most valószínűleg valamelyik Mate 10 verziót venném annyira tetszik, mind fotó mind egyéb téren. Ez az első huawei által gyártott készülék aminél ezt érzem.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
Néztem én is a két telót. Szerintem 13T főkamerával jobbakat csinál mint a pró. (Nem szétnagyítva pixel szinten néztem csak jobb ránézni pontosabbak a színek, a fényerő is valóságosabb... jó kis teló.)
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Mangosztán
tag
Szia!
Na bakker . ezért érdemes kérdezni, pedig azt hittem hogy minden tesztet elolvastam. Ez valamiért kiesett a perifériámból .
Mondjuk ezt nekem kell eldöntenem, mert a Magic 5/6 széria képe nekem jobban bejön mint amit a MA-és teszten most látni lehet a 13T-vel.
Meg persze az sem mindegy hogy a 13T fele annyiba sem kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
- iPhone 15 Pro 128GB (Blue Titan) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest