Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Hogy megtörjem a Note 8 körüli aléltságot
Nem kifejezetten az összehasonlításom volt a cél, hanem hogy lássam mit tud a 2 teló az adott környezetben. Nem volt egyszerű dolga egyiknek sem, tekintve hogy őszi környezet, verőfényes napsütés és vegyes színek.
Mellesleg az U11 pont kapott egy kamerafrissítést, ami finomított egy s máson, főképp a lowlight környezetnél jön jól.Ennek kb duplája van lementve, úgy szűkítettem le még jobban
Honor 9:
HTC U11
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #70056 üzenetére
Nekem tetszik, bár egy kis szerkesztéssel jobban mutat, nemsokára felteszem a másik topikba azokat is.
Az aléltság meg poénka akart lenni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nagyon. és az a durva hogy a szemnek a H9 képe a "valós", mert kb én is annyit láttam a környezetből (tény alaposan nem néztem meg, mert az orgona nagyon muzsikált, nem akartam rontani a levegőt a szentek imádkozása között, hamar katt-katt, azt mentem kifele).
U11 kamerafrissítése látványos: a nagyon sötét résznél zajosság ugyan van, de nem az a jellegzetes fekete szemcsézésség van + a részletek is igencsak jól kivehetőek.
Pláne hogy a kupolarész volt az egyetlen fényforrás, ráadásul túl erősen is, és direkt az automatikára hagytam az egészet. Érthető hogy így oldotta meg, hogy az ablakok kiégtek, de cserébe látható minden más. Ja és a HDR ott be volt kapcsolva mind2-nél.
Gonoszságból azért kíváncsi lennék hogy a Samu azt hogyan oldaná meg.[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
válasz Blackmirror #70061 üzenetére
Sajnos azt nem lehet még itthon kapni, meg drágább is.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
ShadowLac
addikt
Egy kis érdekesség S7 SAMSUNG KAMERA VS S7 SONY KAMERA
Az én S7 telommal a bajom hogy a világos zöldet van hogy sárgítja.!!!!Az enyém SAMSUNG kamera. A barátom EDGE je SONY.Meg is van a különbség az övé nem sárgítja a fák lombját.Ha belenagyítasz jobban látszik.!!! A füvön és pálma és leander levelei is sárgák.!!!! A SONY kamera nagyobb méretű fotókat is csinál.
S7 SONYAz S7 el nagyon elégedet vagyok de ez nem tetszik. a túlélesitlés engem nem zavar de ez igen.
Ez volt az egyik ok hogy S6 ra váltottam.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
korcsillio
addikt
[link]
Honor 7 -
MODERÁTOR
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #70078 üzenetére
Mintha Samsunggal lőtted volna.
-
MODERÁTOR
-
ThorsHUN
őstag
En azt vettem eszre h a Xiaomi HDRjei nem jok. Szarul tolja egymasba a kepeket es a fa lombjan a levelek homalyosak lesznek. Ez az alap kamerszoftver.
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #70088 üzenetére
tedd át automatára azt a HDR+ és nézd meg, hogy az "A" betű átváltozik-e pipa jellé. Ha igen, akkor működik, ha nem, akkor sajna nem. (nálam U11-nél nem működik)
-
S e t h
nagyúr
válasz akooos #70093 üzenetére
Ugyan én nem nagyítgattam bele a képekbe, de nem látok olyan meggyőző szintű változást ami alapján azt kellene mondanom, hogy hűha.
Talán kicsit természetesebbek a színek, de a hdr+ önmagában is vicces egy kicsit mivel az elsőn kapásból mintha szűkebb lenne nála a dinamika tartomány.
Talán az utolsó képen tetszenek csak jobban a színek, de egyelőre ez nekem kicsit kevésnek tűnik, többet vártam volna.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gabbbb
senior tag
Rendes monitoromon én is megnéztem a képeket. A hdr+ egyértelműen nem megy, így olyan, mintha akármilyen 3rd party alkalmazással fotóztál volna, sok értelme nincs, ennél szerkesztetlen raw is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest