Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz falijja #70349 üzenetére
Ezen 2 képen a Samu jobb, mert a P10 bemozdult. Viszont ha a H9-el veted össze, az S7 hátrébb esik, mert a Samunál az ég van kiégve, míg a H9-nél nincs.
Amit Gabbbb mutatott képet, azt már a teló kijelzőjén láttuk hogy jaj..
Ezt próbáltam anno magyarázni, hogy a Samu egyedül jobb, de amint másik márka mellékerül, egyből kiütközik a különbség és nem mindig a javára.
Ezt kellene végre a cégnek orvosolnia. Egy S6-féle képalkotást mai szenzorokkal. Na az lenne a király.
Vonalélessége szuper, és nincs agyonszaturálva. Ricardo jó párszor bizonyította ezt a telefonjával.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ghiottone
nagyúr
Moto X4 - mindegyik automata módban, az első mélység mód használattal:
Ne kíméljetek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. A camera2 api támogatott a telóban, de a gyári szoftverrel nem lehetséges raw-ba menteni.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Ricardo #70357 üzenetére
Nem, azok tényleg nem, csak a napraforgónál volt verőfényes napsütés. Az utcakép 7 óra előtt felhős égbolttal, a többi meg nagyrészt felhős, szűrt napsütésben készültek.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Aryon87
félisten
válasz ghiottone #70356 üzenetére
Tetszenek a témák. A diósgyőri várhoz megéri elmenni? Múltkor jártam arrafele (Lillafüred és Miskolc, de a várat kihagytam).
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
MikulasB
tag
válasz ghiottone #70358 üzenetére
Ezek amiket írtál közel se rossz fényviszonyok szerintem, sőt a legtöbb természetfotós ilyenkor szeret fotózni. A legtöbb ISO50-en készült, de a legmagasabb érték is csak ISO72 volt, N5X 3-4x ekkorát is simán elvisel.
Ez a kép ISO 2815-el készült, na ez rossz fényviszony.
(N5X)
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
Drakmusz
addikt
Csak hogy legyen egy kis vidámság is....
Hungarikum
Nexus 6P
Legközelebb majd jobban kidolgozom,vannak benne lehetőségek![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
irgum
addikt
-
Gabbbb
senior tag
válasz akooos #70353 üzenetére
Adobe féle (asztali gépes Lighroom, vagy Camera Raw)színzajszűréssel nem rossz ez.
Színzajszűrés a LR legnagyobb előnye, ebben világelsők és ez annyira sokat számít, hogy már csak emiatt is magasan jobbak más raw kidolgozóknál. Capture One etc. sehol sincs ehhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
DaWehun
tag
sziasztok,
kicsit off lesz amit kérdezni akarok, de mivel feltételezem, hogy sokan használják itt a Lightroom mobilos változatát, ezért itt tenném fel a kérdésemet vele kapcsolatban.
Mostanában mikor be akarom importálni a RAW képeket, egyszerűen nem történik semmi. Látni látja őket a telefon memóriájában, de nem tesz velük semmit. Újrarakom az appot utána pár képet be tudok vele importálni és ismét ugyan ezt a problémát hozza... mi lehet?
Előre is köszi a segítséget!...
-
Aryon87
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz Aryon87 #70371 üzenetére
Nekem nagyon gyanús, hogy a videó készítője lehet 3 telefonból kettőt nem tartott a kezében. Ne legyen igazam ^^ Pl. pixel vs. mate10 videóban az árnyékok kezelése teljesen megegyezik a két készüléknél, szerintem kizárt, hogy egy Huawei készülék ilyen tekintetben megkülönbözhetetlen legyen a google auto HDR+ -tól. Nekem 10 sec lenne egyik oldalt átalakítani a másikba LR-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Meizu M5
Annyi módosítás történt, hogy 2 db zavaró bogarat lecsíptem róla PS-ban. -
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Van vagy létezett olyan "képháború" itt a fórumban amely összehasonlítja az Iphone 7 plus és a Nexus 6P által lőtt képeket?
-
Buckey
őstag
válasz Ricardo #70378 üzenetére
Köszi.
Még próbálgatom, mit lehet belőle kihozni. Az OpenCamera éa a Google fényképező sem jobb, ennyit tud 53 ezerért. Ennyi pénzért csodát nem várok. Mondjuk az is hozzátehet a zajossághoz, hogy a beállításokban a kontrasztot és az élességet egy kicsit megemeltem.
(tervben vagy egy dslr gép, viszont azzal meg telefonálni nem lehet ) -
Prowler
senior tag
Néhány tavalyi képem, nappali és éjszakai képek vegyesen. Remélem most működnek majd a linkek
Moto X Play
Veremivadék Undorkutya
-
Putyin90
senior tag
-
Aryon87
félisten
Mobilon neztem en is eddig. Leheletnyivel tunik jobbnak. Azert ez szerintem egesz jo indulopont.
Kivancsi leszek az userek altal hozott kepekre.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ToBeY
nagyúr
Van olyan oldal ami elfogulatlanul rangsorolja a mostani telókat kamera szerint?
S6 akarom cserélni,szal magas a léc.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Felefelé váltani kamera tekintetében, nem olyan sok lehetőség van.
Egyértelmű előrelépés.
U11, Pixelek, Mate 10.
Talán előrelépés (van amiben igen, van amiben nem)
S8, P10, Honor 8/9.
Én kamera tekintetében visszafelé váltok. Délután érkezik a Xiaomi MI A1.
Kíváncsi vagyok rá mit tudok belőle kihozni.
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #70395 üzenetére
V30at kihagytad (az mas kerdes hogy csak hire van, hamva nincs )
Kivancsian varom az osszehasonlitasodat az S6-al, mar amennyiben az is megmarad
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest