Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ne, örülök, hogy tetszenek a képek. Kb 1000 db-ot lőttem, aminek 95%-a manual volt. Ahhoz képest csak kb 10%-a lett alul exponált. Azokat meg sem mutatom. Itt az elsőre "büszke" vagyok és az utolsóra is, bár az utolsó lehetett volna jobb.
Az volt a gond sokszor, hogy siettünk, más is akart fotózni. Hullámzó hajóról meg külön művészet jó képeket csinálni. egyébként voltak olyan fényviszonyok, hogy majdnem berosáltam. Amikor 40+ fok van, szikrázik a nap, akkor majdnem kiégett az a kép is, aminél ISO 50 és 1/3200+ záridő mellett is ott figyeltek a durva fénysugarak a képen. Majd megkeresem, mert egyébként nagyon szépek lettek. Életemben nem láttam még ilyet.
LG G5 - Zakynthos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest