Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-01 14:02:58

LOGOUT.hu

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41198) BigBlackDog válasza gedani (#41195) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Az általam eddig látott, "előcsomagolt" mobilfotós előtétlencsék mindegyike nem kevés kívánnivalót hagyott maga után szerintem. Nagylátószögű előtétet szerintem nem érdemes keresgélni (ha lenne kielégítő minőségű, akkor az egy komolyabb telefon árával versenyezne), makróra meg az otthoni kreativitással összehozott lencsék minőség tekintetében és anyagilag is jobban megérik véleményem szerint.
Röviden szólva; előtétlencsét én nem vennék, először azok nélkül kezdenék próbálkozni, tanulni. Ha a makrót megkedveled, akkor pedig első körben egy nagyítót fognék és elkezdenék kicsit játszani azzal. Aztán majd ráér nézegetni ilyeneket később is. :DDD Ajánlom egyébként ezt az írást, talán érdekes lehet Számodra.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.