Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz sszemtelen #34098 üzenetére
Kell hozzá egy Snap nevezetű szoftver, ennek a telepítése kb. 30mp. Utána csak wifi-n össze kell párosítani és máris látod az élő képet a 1020-on.
A majás kép nagyon jó
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
sszemtelen
őstag
Köszönöm
((Én meg közel nem szeretek menni hozzájuk.. folyton betámadnak ))hito: Köszönöm a válaszokat! És a dicséretet is
[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
Lőttem pár képet gyorsan, különböző professzionális javaslat beállítások, illetve automata, makró és zoom mellett. Ha találok jobb témákat majd közzé teszem
-
silentkiller
senior tag
FYI: érdekes cikk, az egyik kedvencem a dpreview elég mélyrehatóan tesztelte a Samsung Galaxy S5-öt.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
[link] - Nexus 5
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
toto0569
addikt
A lányom...eső előtt készült,"villanó" fénnyel
Módosítás :15 Mpx-ről 3.5-re
Sony Z2 -
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
Rég jártam itt, de azért megnéztem a feltöltéseket....szépek.
Jövök párral én is:
Pókháló+eső...vaku nélkül
Ugyanez csak máshonnan
És két vakus:
Vakuval
SzinténÉs egy virág+esőcsepp
A sárga nagyon festményszerű lett...nem lehet vele mit csinálni, szerintem a vaku miatt.
LG G Pro+Macro lens
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Farcy
csendes tag
Egy kis viaszos kocsimosás )
OnePlus One
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
2ofthem
aktív tag
Pár Lumia 920-al készült kép nyaralásról, illetve néhány kép L920 - K Zoom összehasonlításképp.
Esti vakus Zoomal. -
Hoztam pár fotót Nexus 5-tel megint.
és bár ezt másik topikba már linkeltem, de ide is beteszem hátha valakinek itt is tetszik:
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Van még:
Nexus 5
(#34116) koboldozat: köszi. Igyekszem fejlődni, ha szabad ilyet mondani, sokat tanultam az itteniektől.
[ Szerkesztve ]
-
-
toto0569
addikt
Time shift video
Sony Z2 -
toto0569
addikt
válasz Cseri0058 #34125 üzenetére
itt egy másik...
Sony Z2 -
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Bukk900
őstag
G-pont, Lumia 920
-
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
Ezt a képet délután csináltam egy polaroid márkájú napszemüveg segítségével...mármint a telefon elé raktam a szemüvegem és katt...
Semmi extra, csak mondom felrakom...azért nem volt hülye aki kitalálta az UV, polár, ND...etc szűrőket.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
[link] ezt csak a hangulata miatt. Nem lett tökéletes, a gyerek folyamatosan mozgott és nem sikerült a fénymérés sem.
Nexus 5
-
félisten
válasz Quasi_modo #34142 üzenetére
Így már rossz nézni a topicot. Megszoktam egy szintet.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Quasi_modo #34146 üzenetére
Anyagilag belefért, mivel kiderült, hogy lement az ára. Az OS már a teszt alatt is tetszett. Ezért. Na meg picit ott van h különc, illik rám.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
irgum
addikt
Régi melóhelyemen jártam, lőttem pár képet. Gyenge fény, magasabb ISO, de kézből.
aknás kemencébe félig kész kosár
üzem a
üzem biPhone 5S
-
irgum
addikt
válasz Quasi_modo #34149 üzenetére
Dolgoztam... Családi vállalkozás volt de új tulajdonosok vették át. Fater nem onnan akart kimenni a temetőbe, én pedig alkalmatlan lettem volna a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest