Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz legiaap #33496 üzenetére
Nem semmi jó lett a K. Ez már bőven megszorongatja a PV-kat. Nem mondom, hogy jobb, de már nincs olyan előnye a PV-nak, mint az S4 zoom esetében.
Egy biztos: android fronton új etalon született a személyében, ha fotózásról van szó.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
balazs1022
őstag
válasz legiaap #33496 üzenetére
Az biztos h fejlődött a Samsung. De javarészt csak felbontásban. A Samsung tipikus hibái ennél is jelen van. A Nokia még mindig sokkal részletesebb. Olyan mintha sűrűbb képpontokat tartalmazna. A Samsung meg olyan h kevesebbet, de azok nagyobbak is, és a kép pontok közötti részt meg elmossa.
Androidos mezőnybe a legjobb a Samsung, de a telefonok között még mindig a Nokia a király. (ráadásul kompaktabb is)
-
tzsolesz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nagyon jó képeket lő a galaxy K meg az 1020 is, de a nokia előnyére válik még a videó közbeni hang felvétel.
Kíváncsi lennék egy koncert felvételre mit produkálna a K, van egy tippem elvérezne mint egy kis göthös cica....
Az S4 zoom is hangosabb környezetben amit művelt/produkált az elfogadhatatlan....[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Valaki87 #33508 üzenetére
Nem koncertfelvétel, de itt egy összehasonlítás: 1020 vs k zoom video test
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
válasz pikszel #33468 üzenetére
"Az S4-nek szebb a képe (ezen fotók alapján) szerintem, a több zaj ellenére is. És nem a HDR miatt."
Valóban így van, az ehhez hasonló 50-60 ezer forintos fényképezőgépek szintjét ilyen körülmények között hozni szokta, sőt, sokat meg is ver közülük. Persze ha kell a vaku, a zoom, a nagylátószög, vagy éppen a hosszú expozíciós idő, akkor a fényképezőgép előnye nyilvánvalóvá válik.
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #33515 üzenetére
Fene sem tudja eldönteni melyik a jobb. Van ahol a K zoom-ot látom jobbnak vam ahol a 1020-at.
A 1020 néha mintha szebb színekkel dolgozna, de néha már átesik a ló túloldalára vele. Néha a 1020 kepeit látom élesnek, de van hol a samsungét. A kettő ötvözéséből lenne egy frankó gépHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
Algotis
addikt
Elmegy?
Androidos Outlookból küldve
-
Damage401
senior tag
válasz Algotis #33521 üzenetére
Legközelebb egy leírást is, hogy mivel készült. Mert az aláírásod változhat. Köszönöm
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
sixpak
nagyúr
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
A kép sz@r lett, csak azért raktam fel, mivel nagyon kevés normális autót látni itthon...a sok szutyok bmw és audi között szívet melengető látvány egy olyan autó, amit abban az országban gyártottak, ahonnan az igazi nagybetűs AUTÓ-k származnak.
Optimus G Pro
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
jacis
nagyúr
Nem megy a linkelés..
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 5S
-
jacis
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz Oppenheimer #33537 üzenetére
Enyhe kifejezes
-
sixpak
nagyúr
Érdekes...mindenkinek az utolsó jön be. Szerintem az első a legjobb.
(#33530) B-L-A-C-K: jó lett a vizsla. Az én idióta kutyámat nem lehet fényképezni, mert nem marad nyugodtan soha és meg akarja nyalni a telefont. (Vagy megenni...? )
(#33531) jacis: tetszik a kép, egyszer régen én is lekaptam már ezt a "típust"
Igaz, nem telefonnal.Konyha ablakból az előbb.
Night mode...sajnos kicsit festmény fílingje lett.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
legiaap
félisten
Kis érdekesség: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sixpak
nagyúr
válasz legiaap #33543 üzenetére
Nyilván mindenkinek mások az igényei egy telefon kamerájával szemben...nos én vagyok az, akinek ez a dolog (mármint a compare témája) cseppet sem fontos.
Egyik sem sportfotózásra van kitalálva. Nekem még nem volt probléma ez soha...bár nem is tudom, hogy az enyém hogyan végezne ebben a mezőnyben.
Mondjuk HTC-nek 4 mpx-t kell mentenie, az 1020-nak meg 41mpx-t.
Azért én inkább választanám a 10 másodpercet.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Algotis
addikt
Nexus 5
Androidos Outlookból küldve
-
irgum
addikt
iPhone 5s
-
natë
nagyúr
Lumia 1020
-
irgum
addikt
iPhone 5s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs