- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
motifator
senior tag
válasz
drachoHUN #22438 üzenetére
Nekem szerencsére a játék stabil (szintén PC), csak az online időnként kidobálós / megszakadós, de az mindenkinek
Ki kell fogni egy szerencsés időszakot.
Én újabban egyébként a játszóteret hanyagolom, hacsak nincs szükségem a nyereményre. A Trial általában ha nem elsőre, akkor második vagy harmadik nekifutásra egy "jó" csapattal menni szokott. Most lehet, hogy nekifutok még egyszer, az elsőre lehetetlen küldetésnek tűnt, hiába volt szinte minden csapattárs min. 2 csillagos és 700 vasakkal. Mondjuk annyira nem vágyom a nyuszis nacira
Csak hajt a versenyszellem.
-
szami777
addikt
válasz
drachoHUN #22420 üzenetére
Igen, sok próba után nyilvánvaló volt, hogy az első meccsen nyerni kell, a 2. esélytelen, így a harmadikon kell odatenni nagyon. Egyenként az első bukott meccs után sok csapattársam mar kilépett, többször is ketten-hármam vágtunk neki a 2. menetnek, valszeg akik kileptek, már tudták hogy ez így bukta :D
Ha az első trial nincs meg, utána már csoda kell.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
drachoHUN #22420 üzenetére
Mindkettő bug. Néha csinál olyat hogy a vesztes meccset is jóváírja és engem is rakott be A800 versenybe autóválasztás nélkül a seggem alatt lévő S2-es járgánnyal. Olyan gyorsan léptem ki ahogy tudtam nehogy kitiltsanak!
Ha emberünk csalni akar akkor nem Mustanggal lép be egy terepversenyre hanem Toyota Bajával. -
iwu
addikt
válasz
drachoHUN #22012 üzenetére
Persze, azt vágom. De nem írja, hogy meg kell nyerni. Btw lehet én vagyok fogalmatlan, de az kb a lehetetlen kategória. Még nem sikerült úgy mennem, hogy a csapat fele ne lépne ki...
Viszont valszeg ez is vmi bug lesz, mert a képen látható lotust megkaptuk. Illetve a fotó kihívás is visszaváltozott normálra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest