Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
draco31
üzenetére
Mekkora genyók hogy ez a retek history oldal nem adja össze még véletlenül sem hogy mennyi az összes így most az emberfiának kell hogy legyen erre 1 óra felesleges ideje, meg elsősorban kedve hogy végiglapozza ezt a soksok oldalnyit. A crew meg könnyen kiszámolható , mert mint látszik az elejétől kezdve behúztam mindet.
-
Exelsior
őstag
válasz
draco31
üzenetére
2018 óta 135 154, FT
Sok pack meg sok Vbuck STW. STW óta már nem költök pénzt szerencsére. Ha STW nem lenne ez 1 milla is lenne. Bár én sajnálom a pénzt erre de farmolás miatt azért van sok skinem. Cirka 448. Crew pack ami nálam elég sürü más nem. Ez az ami megéri rendesen.1,519h 5m Play Time ami nem sok de bakker igy is sokat játszom ezzel plus van még egy Accountom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest