Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Chip
aktív tag
válasz hunnylander #2351 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek.
De így is hatalmas segítség azoknak akik nem beszélik azt az idegen nyelvet és szeretné tudni, hogy miről van szó. Kis logikával általában kibogozható a lényeg.
-
őstag
Iszonyúan várom már a következő évadot Alonso miatt. Szegény Massa, már előre is sajnálom.
És ha jó kocsi lesz alatta, akkor mindenkit
Go Alonso!!! -
Motion_Blur
félisten
válasz Oliverda #2344 üzenetére
Oké hogy képek alapján nem tudja egy laikus megítélni hogy ezek milyen maradandó sérülések. De tény, hogy a bal szeme teljesen máshogy áll, olyan mintha le lenne bénulva, annyira kifejezéstelen..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #2361 üzenetére
Ugyan már srácok, a bal szemhéja egy kicsit megsínylette, lejjebb került és duzzadtabb, de ez még javulni fog és szerintem lesznek plasztikai műtétei, pl. valamilyen lapocska a 'horpadáshoz' és ilyenek.
Ez csak esztétikai probléma és plasztikai sebészeti feladat javítani rajta (ha egyáltalán akarja), a látásával nincs gond, nem kell neki szemüveg stb.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
proof88
addikt
válasz hunnylander #2363 üzenetére
engem nem zavarna, ha ott maradna a nyoma az arcomon... ahogy Ijk írta, háborús sérülés.
viszont a szeme akkor sem áll jól... ok elhiszem, hogy jól lát, de akkor is... ez akkor sem okés így! menjen már el a duzzanat onnan![ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
Kova volt a leggyorsabb az első edzésen [link]
PSN ID:blazseydr
-
hunnylander
őstag
Kovalainen nyilatkozott a BBC közvetítésben.
Megjegyezte, hogy Sutil padlógázzal tudta venni a 130R-t, esőben! Erre a McLaren nem képes, jegyezte meg.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #2368 üzenetére
Azért az durva, hogy esőben is fullon tudja venni! És még attól féltek, hogy a tavalyihoz képest gyenge aero miatt nem fogják szárazon sem padlón venni. Ennyit erről.
Meg az edzésről is
mod: valszeg ez az utolsó esős session, holnap és vasárnap napos idő várható [link]
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #2369 üzenetére
Nem jó ez az esős edzésnap, kilencen (kettő kakukktojás) most versenyeznének előszőr Szuzukában, ismerkedniük kellene a pályával, és szárazon.
Lewis Hamilton
Heikki Kovalainen
Romain Grosjean
(Timo Glock)**
Jaime Alguersuari
Sebastien Buemi
Sebastan Vettel*
Kazuki Nakajima
Adrian Sutil**tesztelés, 2006
**Kobayashi megy helyette
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
Sumi tényleg nem kedvelte Kimit:
"Nagyon örülök, hogy Fernando a Ferrari színeiben indul. Én is részt vettem a döntésben, és mindig is támogattam ezt az ötletet. Fernando jól fogja érezni magát nálunk, és én csak annyit mondhatok: Isten hozott, Fernando!" -
Oliverda
félisten
Massa: A Renault ellopta a bajnoki címemet
Schumacher: Isten hozott a Ferrarinál, Fernando!
"Nagyon örülök, hogy Fernando a Ferrari színeiben indul. Én is részt vettem a döntésben, és mindig is támogattam ezt az ötletet. Fernando jól fogja érezni magát nálunk, és én csak annyit mondhatok: Isten hozott, Fernando!"
Azt hiszem hogy az "I was having a shit" egy szálka maradt a szemében.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #2373 üzenetére
Nem hiszem hogy a megnyírbált költségvetéssel a Toyota majd ki tudja fizetni a gázsiját. Sőt mág az sem 100% hogy a csapat marad jövőre is. A Brawn-hoz pedig szerintem fix hogy nem megy.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-Mike-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
Jövőre lehet, hogy Barikának nagyobb esélye lesz Williams-el, mint Rosbergnek Brawn-nál?
Remélem meglátjuk.2007-05-06 óta itt!
-
P00By
nagyúr
Remek szabadedzés lehetett
-
wildrain
addikt
válasz #70869248 #2381 üzenetére
Ez nem nagyon szokta érdekelni a csapatokat. Eltelt pár év, a körülmények megváltoztak, a vezetés is. Épp úgy, ahogy Alonso első Renaultos szerződésénél pofára ejtette a Ferrarit, és most meg mégis dúl a love kettejük között, ugyanígy nem szól bele Kimi és a McLaren kapcsolatába az, hogy lelépett tőlük. Ha úgy vesszük, oka volt rá, hiszen akkor éppen a csapat elég bénán állt, neki meg már tele lett a töke a sok műszaki hibával, ami az évek során végigkísérte. Nem hinném, hogy ezt nem értenék meg a McLarennél.
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #2381 üzenetére
Toyota-hoz nem megy mert azt már kijelentette hogy csak győzelemre képes csapathoz szerződik ha egyáltalán marad. Illetve ott van még a pénz is amit nem biztos hogy majd ki tudnának neki csengetni. Brawn sem hiszem hogy belemenne egy 20+ milla körüli fizetésbe, ráadásul szerintem hamarabb fizetnék ki ezt az összeget Button-nak (bár még az ő esetében is húzzák a szájukat). Még esetleg ott van a Renault aki szintén kisebb költségvetésből gazdálkodhat majd jövőre és az autó versenyképessége itt is szintén kérdéses. Akárhogy nézem csak a McLaren maradt aki a megfelelő fizetés mellett még megfelelő autót is tudna nyújtani a számára. Szvsz ha velük nem tudnak megegyezni akkor 2010-ben jön a rally.
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #2386 üzenetére
A fejekbe ugyan nem lehet belelátni, de itt van pár nyilatkozat az egyik féltől.
A Mclarennél tudnák kezelni a Hamilton-Räikkönen párost
"Kimivel öt évig dolgoztunk együtt, és szerintem mindenképpen pozitív volt az az időszak. Legalább két világbajnokságot nyerhettünk volna, 2003-ban például két pont hiányzott. Ennek a legfőbb oka a gyakori motorprobléma volt, e nélkül biztosan meg tudná csinálni"- próbálta Haug az utóbbi években már valóban megbízható és versenyképes Mercedes motorokkal visszacsalogatni a finnt, aki első ferraris évében, 2007-ben rögtön világbajnok lett.
"Jó kapcsolatban vagyok vele, és biztos vagyok benne, hogy ő is ugyanezt mondaná"- zárta Räikkönennel kapcsolatos mondandóját a német.A McLarennél összeállhat a Räikkönen-Hamilton páros
Visszatérve Räikkönenre, a finn a németek információja szerint könnyedén visszatérhet a McLaren-Mercedeshez, ahol tárt karokkal várják, és Martin Whitmarsh csapatfőnök is nagyra tartja a 30 éves finnt: "Kimi minden csapat számára érdekes. Talán ő a legnagyobb tehetség az egész mezőnyben".
-
Motion_Blur
félisten
Ebben egyetértünk. Bár nálam Spa-val és Imolávan megosztva trónol az első helyen
-
aesir
veterán
válasz Oliverda #2387 üzenetére
Nyilván nem tudod hogy kezelnék de a véleményedre kíváncsi lennék, szerinted hogy kezelnék, vagy éppenséggel Te hogy kezelnéd?
Adva van Hamilton aki első számú pilóta és az is marad. Majd jön Raikkonen aki elmondása szerint világbajnok akar lenni megint. Nyilván Hamilton is. Mondjuk azt, hogy a két pilóta azonos formát hoz (ez egészen biztosan nem így lenne, de mondjuk), és felejtsük el azt a marhaságot hogy a sajtónak azt kommunikálják hogy mindketten egyenlő elbánásban részesülnek mert ez nyilvánvaló hazugság. Tehát?
Van saját életem...
-
-
Oliverda
félisten
Nem tudok teljesen átérezni egy ilyen helyzetet de mondjuk úgy mint 96'-ban a Hill - Villeneuve páros esetében. Ott sem volt sorrend pedig Hill akkor már évek óta a csapatnál volt, ráadásul ő is brit volt akárcsak a csapat Villeneuve pedig teljesen újoncként érkezett oda.
-
törölt tag
válasz Oliverda #2387 üzenetére
Nem mondom hogy nem fogják leigazolni, hanem hogy én nem érzem ezt annyira egyértelmű útnak.
A McLaren szvsz érzi hogy jó úton jár, de látja vagy látnia kell, hogy hol sebezhető. A gyártók bajnokságába nem tudnak beleszólni amíg nincs olyan versenyzőjük Hamilton mellé aki hozza a futamokat is jó helyen.
Ez kihat az egyéni VB-re is, mert csak az egyik versenyzőjük tud pontokat rabolni a riválisoktól.
Kimi jól megfelel, de minek? Rosberg is megfelel és ő nem beszél visszavonulásról.Azt sem tudom Kimi-vel mennyi időtartamra kötnék szerződést.
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #2394 üzenetére
Hogy minek? Magamat tudom idézni: Raikkonen már volt McLaren-en, jól ismeri a csapatot és a csapat is őt, ráadásul a marketing értéke is igen magas. Gyors is tud lenni ha megvan a megfelelő motivációja. Talán most hogy kirakták majd újra előtör belőle a bizonyítási vágy és az hogy visszavágjon a Ferrari-nak amiért idő előtt elküldték. Max 2 évre szerződne szerintem.
Rosberg jelen állás szerint nem megy a McLaren-hez neki a Brawn sanszosabb. Legutóbb állítólag éppen ezt nyilatkozta:[link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wildrain #2392 üzenetére
Pofára ejtette? Akkoriban Alonso még nem azt jelentette amit ma....és nem is azt várnák tőle amit ma.
Alonso bármilyen tette bocsánatos a Ferrari számára, még a kémügy is...hiszen senki sem angyal, mert Alonso-ban érezhetik az erőt..és ez sztem is ott van.
Vettel (még) nem győzte meg őket, Hamilton habitusa nem igazán a Ferrari-é, ő most (még) nagyon a McLaren hatása alatt áll.
Kimi most megy el.
Alonso 2× bajnok, azaz nem csak megnyerte a címet, hanem meg is tudta védeni...itt most eltekintve az egyebektől, pusztán a versenyzőre koncentrálva.
Meg tudta verni MS-t, és elmondása szerint MS is Alonso-t ajánlja.Massa-ról sem szabad elfeledkezni, de a Ferrari begyűjtötte Alonso-t mert megtehette, és kellett nekik.
A McLaren meg akarta tartani Kimi-t, de Kimi elment a McLaren-től és elment a Ferrari-hoz, és most hogy a Ferrari lecserélte visszajönne.
Kimi VB-t nyert a Ferrari-val, de pont a McLaren tudja a legjobban hogyan, Kimi (és Massa) megszerezte a gyártók VB-jét is abban az évben, de pont a McLaren tudja a legjobban hogyan.
Nem olyan fekete fehér az sztem.
Amennyiben a McLaren-hez megy, akkor sem születet rossz döntés ez hangsúlyozom, de Rosberg esetleges elvesztése is nyomhat még a latban. -
wildrain
addikt
válasz #70869248 #2394 üzenetére
Szerintem Kimi addig marad, amíg van lehetősége versenyképes autót vezetni. Persze ez megfordítva is érdekes téma, hiszen addig lesz lehetősége élcsapatban lenni, amíg ő maga rendesen teljesít.
És a pályafutása csúcspontján (legalábbis az egyiken, mert lehet, hogy lesz még) már úgy tűnik, túl van.#2396: Igen, pofára ejtette. Ha jól emlékszem, Todt mesélte, hogy nagyon közel jártak a szerződéshez, már a kézfogás is, meg minden megvolt, amikor egyszer csak Alonso meg a Renault bejelentette, hogy aláírták a szerződést több évre. Mindegy, hogy akkor az Alonso név csak egy nagy tehetséget jelentett, ez a gerincességnek egy fokozata lehet a Ferrari szemében (habár ehhez az ügyhöz is köze volt Briatorénak).
De éppen ezt mondom, hogy Alonso is változott azóta, meg a Ferrari vezetés nagy része is, és túlléptek rajta.
Kimi elszerződését én nem érzem ilyen erősnek, mert a csapat megérthette, hogy Kimi elég sokat veszített a csapat miatt, és a pályafutásának kell egy kis felfrissülés. Ezt akkor biztos jól lebeszélték egymás között, mert nem volt fújás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oliverda #2395 üzenetére
'talán'-ra nem szerződtetném.
A marketing értéke az nem rossz, de már nem olyan mint rég. A petícióját 10ezer körül írták alá, az olaszok pl. teljesen elfordultak töle.
Hamilton visz mindent...ezt lenyilatkozta a Santander is, maradnak a McLaren-nél is még egy darabig.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #2398 üzenetére
Nem is neked kell majd szerződtetni.
Azon pedig szerintem kár spekulálni hogy hogyan fog teljesíteni ha odakerül Hamilton mellé. Majd kiderül kb. fél év múlva ha egyáltalán marad az F1-ben.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest