- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #2394 üzenetére
Szerintem Kimi addig marad, amíg van lehetősége versenyképes autót vezetni. Persze ez megfordítva is érdekes téma, hiszen addig lesz lehetősége élcsapatban lenni, amíg ő maga rendesen teljesít.
És a pályafutása csúcspontján (legalábbis az egyiken, mert lehet, hogy lesz még) már úgy tűnik, túl van.#2396: Igen, pofára ejtette. Ha jól emlékszem, Todt mesélte, hogy nagyon közel jártak a szerződéshez, már a kézfogás is, meg minden megvolt, amikor egyszer csak Alonso meg a Renault bejelentette, hogy aláírták a szerződést több évre. Mindegy, hogy akkor az Alonso név csak egy nagy tehetséget jelentett, ez a gerincességnek egy fokozata lehet a Ferrari szemében (habár ehhez az ügyhöz is köze volt Briatorénak).
De éppen ezt mondom, hogy Alonso is változott azóta, meg a Ferrari vezetés nagy része is, és túlléptek rajta.
Kimi elszerződését én nem érzem ilyen erősnek, mert a csapat megérthette, hogy Kimi elég sokat veszített a csapat miatt, és a pályafutásának kell egy kis felfrissülés. Ezt akkor biztos jól lebeszélték egymás között, mert nem volt fújás. -
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #2394 üzenetére
Hogy minek? Magamat tudom idézni: Raikkonen már volt McLaren-en, jól ismeri a csapatot és a csapat is őt, ráadásul a marketing értéke is igen magas. Gyors is tud lenni ha megvan a megfelelő motivációja. Talán most hogy kirakták majd újra előtör belőle a bizonyítási vágy és az hogy visszavágjon a Ferrari-nak amiért idő előtt elküldték. Max 2 évre szerződne szerintem.
Rosberg jelen állás szerint nem megy a McLaren-hez neki a Brawn sanszosabb. Legutóbb állítólag éppen ezt nyilatkozta:[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest