Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
R
senior tag
ablaktörlőt nekik
-
PazsitZ
addikt
Nem tudom miért lett divat Webbert szidni. Már a pilóták szövetségének sem ő az elnöke. Vagy gondoljátok, hogy a háttérben ő dönt mindenről legyen-e futam vagy sem? LL
Amúgy meg messze nem mondott rosszat a pályáról. Két toporzékolás között tájékozódni is lehetne[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Pompi
MODERÁTOR
Egy biztos, Czollner Gyuszi ma nagyon leszerepelt.... katasztrófa ez az ember, minden tekintetben, ennél idegesítőbb ember nem "közvetíthetné" ezt a futamot.
Feel Good Inc.
-
Oliverda
félisten
Igen... szerinte az állás is beleszámít a 2 órába.
Szerintem Gyulának valami családi ebédre kell mennie Nyíregyházára, azért szurkol annyira, hogy maradjon el a verseny.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pá
addikt
Kivülről annyira nem tűnik szörnyűnek. Az elmúlt 15 évből emlékszem jópár futamra, ahol durvábbnak nézett ki a szitu és tök nagy futamokat mentek. Eresszék már el őket. Egy halom crybaby.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
prmcsk
addikt
Tiszta F1 óvoda az egész...
Mindenki ugyanazon a pályán versenyezne, aki fosik ne induljon el esőben, vagy vezessen az út és látási viszonyoknak megfelelően...
Eljut ez is oda, hogy csak száraz pályán fognak versenyezni és ezzel az esőmenőket büntetik ?
A jelenlegi elsőt kérdezik meg, hogy elinduljon e a futam ? Tiszta vicc, hát mit mondana vazzeg ? Neki az a legjobb, ha nincs is verseny. Minden pontelőny maradna a régiben, viszont egy eséllyel kevesebb a behozhatóságához...
Pompi Mondtam én, hogy egyszer még visszasírjátok a palikot. Én már tudom, hogy nincs olyan sz@r, amit ne lehetne alul múlni...Palik for president...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Sifre
senior tag
Ha csak a hosszú egyenesen áll a víz, akkor miért nem sárga zászlóznak azon a szakaszon a futam alatt?
-
blazsey2
senior tag
Na az egyetlen tökös csávó Hami
PSN ID:blazseydr
-
IreN!CuS
őstag
Ham megmondta tessék szidni
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Oliverda
félisten
Azért meglátszik hogy ki a legbevállalósabb.
mod: Már szemmel látható a szárazabb ideális ív... meddig várnak? Ameddig nem lesz csont száraz?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
quby
őstag
Lelkesedére Hamilton kap 25 pontot. Mellesleg ahogy ismerem, ha elengedik őket, átmegy a mezőnyön.....vagy összezúzza magát.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Stirlitz
senior tag
A legjobb amit Szabó mond a közvetítésben. Tökre igaza van, versenyzők, oldják meg.
-
lujó55
addikt
És ez milyen? 2002-ben már bebizonyosodott, hogy a Hungaroringen áll a víz. Nem kéne kijavítani a hibát?
-
Sanya595
senior tag
Ehhh........Ennél még Palik is jobb volt.
-
adman
tag
aki akar menni az menjen, aki nem akar az álljon ki a box-ba és kész
-
MODERÁTOR
Gyula mit keres f1 közvetítesen, ha futamot se akar? :@
Everybody lies.
-
Oliverda
félisten
Váááá.... atomot gyulának!! Ez már jobban tudja, hogy milyen a pálya állapota mint a versenyzők.
-
Motion_Blur
félisten
Webbóka semmi változás mi??
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
skylaner
senior tag
LOL Webber, csónakkal sem menne végig a pályán
-
biker
nagyúr
meddig nyúlbéláznak még?
basszus, "esik az eső", és? belgiumban 10x ennyire szokott esni, még köd is szokott lenni.
Japán, brazil, szakadó eső, itt szemerkél.De jaaa, idén olyanok versenyeznek, akik azt mondták ugye, hogy "korán sötétedik és a szemükbe süt a lemenő nap"
jaa, bocs, nem szóltam.ehh, szánalmas.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Pá
addikt
Webbo hazudós állat, livet imingen jól látszik, ahogy javulnak az idők, már 2-3 mpcel jobbakat mennek, mint eddig, de nincs semmi változás, lol.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Motion_Blur
félisten
2 percen belül eláll az eső teljesen
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Nowhereman
őstag
Áh, di Grassié a leggyorsabb kör!
Utánam a kondenzcsik!
-
lujó55
addikt
Ha Senna végig tud menni a többiek után hátul, akkor engedjék el a mezőnyt. Nem SC mögül, hanem rajtrácsról!
-
quby
őstag
Tessék: van itt verseny kérem!!!! Di Grassi épp most futotta meg a leggyorsabb kört!!!
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
AmunRa
senior tag
Véber Gábor szakértő!
Szeretne ős is bekerülni az első 2-be. -
krammerka
őstag
Üdv!
Hát ez nem eccerü..............
-
Xirtam
veterán
Tegnap se érte meg felkelni, mert RB 1-2, ma meg ezért keltem korán vaze? Ilyen nyúlbélákat. Ott vannak egy kibaszot biztonságos autóban, lásd 2007 canada kubica. Túlélte? TÚL akkor menjenek már azért kapnak több milliókat, hogy kockára tegyék az életüket. Rinyálnak itt, akár mennyire nem csípem Hami-t ő legalább tökös tolná neki. . . Webber már csak azért is remélem, hogy nem lesz vb. Az ilyen inkább üljön a boxban.
-
lujó55
addikt
Ja, 3 kör alatt lenne egy törés. Most ettől félünk? Máskor is volt már. Ééééééés?
Webber amúgyis szárnyakat kap a RB-tól, hátha elviszi valamelyik reklámtáblát megint.
Spa-ban totál sz@rabb feltételek vannak, itt is van már száraz szakasz.
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest