Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
wildrain #26200 üzenetére
Arra probáltak a többiek rávilagítani, hogy teszem azt Vettel, vagy Kimi, az első évében él csapatnál kezdett volna lehet, hogy hasonló eredménnyekkel büszkélkedne.
Hamiltonnak nagy szerencséje volt, azzal hogy élcsapathoz került.
És persze ez mellet egy nagyon tehetséges versenyző.
Más: Én most ezt nem értem. A FIA-tól 2-szer megkérdezik, hogy szabályos-e. Majd ezek után a saját döntésüket is felül bírálva büntetik Hami-t?
Ha legalább annyi gerinceség lenne bennük, hogy a saját embereik döntése után vállalnák egy tényleg szabálytalan előzés következményeit! Ez tényleg vicc kezd lenni.
Szerintem ezen nincs is mit magyarázni.
Ez olyan, mintha egy olimpikonnak azt mondannák, hogy nyugodtan szedjen egy gyógyszert, vagy kenjen egy kenöcsöt, és a verseny után , meg azt mondanák, hogy bocsi
de meggondoltuk magunkat. És mégse te vagy az olimpiai bajnok.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest