Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ #26196 üzenetére
Agymenés?
Az neked agymenés, hogy elismerek egy tényt, egy rekordot? Kezdtek már mások is élcsapatban. Voltak jobb-rosszabb kezdések, de ilyen még nem. Ez tény. Az is tény, hogy volt egy csapattársa, Alonso, aki kétszeres vb, és neki nem jött így össze a 2007-es év eleje. Hogy ennek mi az oka, az mindegy, az eredményeket tekintve akkor is Hamilton volt az, aki sorozatban 9-szer volt dobogón, és újoncként vb második lett. Hogy ez ezért vagy azért volt, az engem most speciel nem érdekel, én arra a hsz-re válaszoltam, hogy felháborító-e, hogy valaki ilyen jó csapatban kezd. Az eredményeket tekintve nem értem, hogy miért lenne felháborító, jobban kezdett, mint aki már évek óta F1-es pilóta.
Olyat meg nem látok leírva, hogy szerintem a Force Indiában ülve is 8 v. 9 dobogólya (ez milyen madár?) lett volna. Ezt hol írtam?
Ps-re: nem hülyeség, tökéletesen alátámasztja azt, hogy van komoly tehetsége. Ha nem érdemelte volna meg a helyet, akkor szar kezdése lett volna, és akkor arra is jó példa lenne.
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini PC
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Anime filmek és sorozatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest