Hirdetés
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Kova kicsit meghúzta a Aston-t. De összességében nem szerepelt le annyira, mint mondjuk Coulthard vagy Button.
Vettel meg egyedül nyerte meg a csapatversenyt Németországnak. (A részletektől kíméljük meg a Schumi rajongókat.)
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #8602 üzenetére
Szvsz nem volt benne kiporgesgatlo S lehet ugyanezert valt meg Heikitol a Renault is.
-
gV
őstag
csak hagyta kibontakozni Vettelt
-
gV
őstag
válasz venember83 #8603 üzenetére
A gp2be sincs kipörgésgátló és ott majdnem bajnok lett. Nem sztem azért ment el mert egyenlő bánásmódot akart alonsoval viszont symonds kifjelentette h a mekinél látottak miatt inkább nekik is lesz egy kiemelt versenyzöjük és az nem kova lett volna
-
gV
őstag
válasz venember83 #8606 üzenetére
ok, bocs és különben is csak azért irtam le mert azt a gp2 szériát én is figyeltem (mert akkor ment Rosberg is) ha nem akkor versenyzik ott valoszinüleg nem is tudnám h milyen eredménye lenne
-
AMD Power
titán
Coulthard gondolom már az elején kiesett szokásához híven...
-
stangli
senior tag
Kíváncsi vagyok, mit hoz ki a Ferrari az autóból 2008-as évre. Ahogy olvasgatom a cikket, teljesen átépítették az autót
[link] -
stangli
senior tag
EZ mekkora
Azért kiváncsi vagyok, hogy mennyire büntetik meg a 7szeres világbajnokot Gondolom, fájt részükre, hogy a taxisnak adta 100euró borravalót és nem a rendőröknekSchumachert vizsgálja a rendőrség
A coburgi közlekedési rendőrség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy Michael Schumacher szabályt szegett-e, amikor maga ült egy taxi volánja mögé a múlt héten - számolt be a hétvégén a Bild. A Forma-1 hétszeres világbajnoka azért vette saját kezébe az irányítást, mert félt, hogy lekési repülőgépét. A taxis, Tuncer Yilmaz 100 eurós borravalót kapott tőle, de a Bild értesülése szerint most rendőrségi kihallgatás vár rá. "Megszegték a közlekedési törvényeket. Kihallgatjuk a taxist, hogy lezárhassuk az ügyet" - nyilatkozta a coburgi közlekedési hatóság helyettes vezetője. Amikor Schumachert a hétvégén megkérdezték az esetről, nem tulajdonított nagy jelentőséget az ügynek. "Visszaemlékezve az autóversenyzésben töltött éveimre, mindarra, amit elértem, lenyűgöző azt látni, mekkora elefántot csinálnak egy bolhából. Ezen csak nevetni tudok" - mondta a német
-
Peat;)
veterán
Mág pár év és talán megérted az írások valódi tartalmát. Amennyiben elmúltál 20 akkor ne vedd sértésnek az első mondatot, nem annak ment.
A személyes érzelmek alkotta ítélkezést állítottam a hozzászólás középpontjába. Még egyszerűbben: mindenkinek a kedvence a legjobb. Ha nem a kedvenc a vb akkor meg mondják "hogy vannak nála jobbak"
Ezért ilyet leírni hogy ez meg az a legjobb...badarság. Szerintem.
Most olvasd el újra. Értelmezd mi "rosszat" írtam....vagy talán nem is írtam?
Értelmezd hogy mindig minden csoportnak más a legjobb....értlemezd a szánalmas jelzőt...sőt ha mégtovább értelmezed láthatod (egykori, kimis mclarenes időbeli) önmagam is leszánalmasoztam.
Ezek után láthatod mennyire retardált tulajdonságokra következtethetnék az írásodból. De fáradt vagyok, elég sok bajom van, így részemről ennyi. Értelmezz ne csak a szavakat rakd össze a fejedbe.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #8593 üzenetére
8614-esemet ajánlom első körben. De a 8591-est is átfuthatod akár. Utána elégedett leszek. De tényleg.
-
Kazimír
őstag
válasz stangli #8611 üzenetére
Persze, hogy szabályt szegett. Elsősorban kölekedésieket, másodsorban akadályozott munkájában egy törvénytisztelő állampolgárt (aki gyönyörűen fog vallani a kihallgatáson, mert nem akar újra Sztambulba taxizni )
Egyébként csak azért hír az egész valamennyire, mert Schumacherről van szó. Ha egy nyugdíjas hentes követte volna el az egészet, az biztos nem kavarná fel a média állóvizét.
(Azt is nagyon komálom, hogy bármiről is legyen szó, mindig a neve elé teszik, hogy "7-szeres világbajnok". "A hétszeres világbajnok büfizett egyet miután megette hot dogját, melyet - hétszeres világbajnokhoz méltóan - csípős mustárral fogyasztott.." )Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Integra
titán
na mi van, letartóztatták már a sumit?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz venember83 #8623 üzenetére
simán
azt hittem már azóta rég leültették
uborkaszezonkor ez is jó hír...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
válasz Integra #8624 üzenetére
Biztos le is ultettek, vagyis ultette, az asszony. Ebedhez vagy vacsorahoz. Mondtam mar, hogy bar nem imadom a nemeteket, de el tudnam viselni, ha Schumi <jog szerinti> kolyke lennek? Ez is azert mekkora hir lenne uborkaszezonban.
Megtalaltak Schumacher legnagyobb fiat! Az apa mindent tagad, de a birosag apasagi tesztre kotelezi, stb stb.
-
SzalaiG
addikt
Alonso és a Ferrari: [link]
Hála az égnek a Ferrarit nem érdekli...
-
Integra
titán
hamit levillantották két kilóval franciáknál, ugrott egy hónapra a jogsi.
megirigyelte sumit, felbosszantotta a kiskirályt, hogy nem ő szerepel a címlapokon[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz SzalaiG #8626 üzenetére
"Amikor távoztam a brit csapattól, a Ferrari kivételével minden istálló közeledett felém, de nem történt semmi különös sem, csak érdeklődtek"
Lelki szemeim előtt látom, hogy felkeresik Alonsot a Super Aguritól és ajánlatot tesznek..
Ha pedig tényleg csak érdeklődtek, akkor: - Hogy vagyunk, hogy vagyunk? - vagy valami ilyesmi hangozhatott el.Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
PazsitZ
addikt
Szeretem az ilyen nyilatkozatokat (és most tényleg csapattól,bárkitől függetlenül) :
Arra a kérdésre, hogy miért vitte magával a titkos dokumentumokat, Mackereth a következőket válaszolta a meghallgatáson: "Mikor összegyűjtöttem az adatokat, számos ok vezérelt. Össze szerettem volna rendezni a McLarennél szerzett tapasztalataimat.""Szakmai érdek és a bizonytalanság is közrejátszott. Nem volt szándékomban megosztani a dokumentumokat másokkal, és azokat nem is akartam felhasználni. Személyes indíttatásból, saját használatra hoztam el a dokumentumokat"
[link][ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #8633 üzenetére
Vagy lehet Brios ra is hajtott mar a nagyira...
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #8634 üzenetére
...vagy Brios a nagyi.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
válasz PazsitZ #8631 üzenetére
És a személyes felhasználás céljából lett feltöltve a Renault számítógépes hálózatára, és az adatvédő rendszer keménysége miatt még most is ott van és elérhető, személyes felhasználás céljára. És a többi mérnök is csak személyes felhasználás céljából látta. De amúgy engem már nem zavar az ügy frappáns lezárása, de a tendenciából sejthető, hogy a következő kémkedési incidensről már tudni se fogunk, mert teljesen a szőnyeg alá söprik.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Kazimír
őstag
Alonso <=> Piquet
Vajon tényleg számít ennyit a 15000 tesztkm?Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Integra
titán
válasz manutdzoli #8630 üzenetére
talán nagy nehezen sikerült neki a fagyi pénzéből
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
Schumacher will play the part of a chariot racer called Schumix, with Todt working for him in the pits.
www.HunnyF1.com
-
Kazimír
őstag
válasz hunnylander #8640 üzenetére
A következő az lesz, hogy kiad egy lemezt, tuti slágerekkel..
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Obi-1
őstag
[link]
A cikk első fele lényegtelen, de az alábbi nyilatkozat már annál őszintébb!
Alonso nem hiszi, hogy Nelsinhoval meggyűlne a baja:
Mindössze annyit kell tennem, hogy gyorsabban megyek, mint ő, de akárhogy is, biztos vagyok benne, hogy Flavio tudja majd kezelni a helyzetet.Only a Sith deals in absolutes.
-
stangli
senior tag
Ez a mondat nagyon tetszett
A McLaren és a Williams is nagyszerű versenyistállók, de mégiscsak a Ferrari a legnagyobb név.
Mégiscsak a Ferrari az Ö álma is és talán üzent is számukra, hogy nagyra tartja a csapatott (nyal és nyal)... két év múlva rá számíthatnak, startra készen ál
-
Oliverda
félisten
-
Integra
titán
válasz Oliverda #8645 üzenetére
mingyárt lerohad az arca flávónak, pffffff, azért van tuti sokkal jobb gazdag pasi is, nemtom mit izél e a csaj.. milyen lehet már egy ilyen csoffadt ember farkát szopni pénzért???
hányós szmájli.....[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Integra #8646 üzenetére
Figy, ki tudja, lehet nem is kell, not is csak image miatt tart, a pasikat favorizalja, platformfuggetlenitette magat
Komolyra forditva a szot, abszolut nem itelem el Flaviot, ha nem talaltam volna idoben normalis feleseg-materiat, akkor igy konnyu fiatalnak maradni. Naominal szebb a csaj, mindenkepp. Valtoznak az idok, mindenki a penzre hajt, szomoru. Ennel mar csak az szomorubb, hogy nekem nincs penzem
-
george11
addikt
válasz Integra #8646 üzenetére
Ugyanmár, ez igazi szerelem, ami szívből jön, és nem az anyagiak állnak a háttérben, és amíg élnek, és tűzön-vizet át.
Sok rosszindulatú ember
( az ilyen lányoknak nincs apja/anyja, hogy lecsapjon neki egy fülest? )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest