- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Pá
addikt
Na de Schumi nem pusztán az utolsó helyről indult, hanem a defektes kerékcseréje után még az akkori utolsó helyezett Monteirohoz képest is 33mp hátrányban volt.
Ráadásul a taktikája is elég szerencsétlenül jött ki, mert az 1 kerékcserés taktika minden hátrányát ''élvezte''(üzemanyagterhelés, gumikopás) viszont profitálni nem tudott belőle hiszen ugyanúgy kétszer volt a boxban mint a többiek.
Akkor is sokkal jobban járt volna, ha a rosszul sikerült időmérő után inkább úgy döntenek hogy jól megtankolják és a boxból indítják, mert nem lett volna az utolsó helyezetthez képest is fél perc hátránya + megspórolhatott volna egy boxkiállást is.
Mindenesetre én nem bánom hogy így alakult, mert így volt az igazi, ezt csak azért írtam le, hogy ne hasonlítsátok ezt egy ''sima'' mezőny végéről induláshoz, mert ez annál sokkal nagyobb hendikep volt. -
wildrain
addikt
Kimi helye inkább attól függ hogy mennyire fexik a pálya a mercinek és h. kibírja e a motor
Én meg pont azt mondanám, hogy nála ez a kevésbé fontos tényező (persze, ennek is meg kell lennie, mert mondjuk motor nélkül nehezen mennek ezek az autók is), hiszen ha a kocsi szar, akkor is hozzá tud tenni annyit, hogy versenyképes marad, max nem az első helyért harcol, hanem a dobogóért. De azt, hogy jó napja lesz, azt összességében értettem, nem csak az ő teljesítményére.
Érdekes, hogy a jelenlegi élmezőny nagy része ''utoljára győzhet''. A három nagyágyú mind búcsúzik valamitől. -
MPowerPH
félisten
Az volt a bravúr, hogy a 6. helyről indult és az elején tartotta a lépést a Hondákkal.
Utánna már csak spórolt. És azért a Renault egyenesekben is gyorsabb volt. Amikor kijött száraz gumival megfogta az autót és ment egy brutális kört. Ezt pl. Fisichella nem tudta megcsinálni, mert elbénázta. -
george11
addikt
Igazad van visszataszító, de mi várhat az ember egy olasz nagydíjon?

Az emberek a szurkolás hevében biztos nem arra gondltak, hogy ''úú szegény, de rossz lehet neki'', hanem arra, hogy ''dejó kiesett, újabb esély a Ferrarnak''.
Énis felugrottam a székről, és örvendeztem, és ha jól hallottam akkor a szomszédban is
Nem vagyok rá büszke,de ha valaki valakinek drukkol, akkor kicsit ''szemellenzősen'' látja a világot. -
madster
tag
-
Motion_Blur
félisten
Ha kékzászlóztak megbüntetik, ha nem, akkor nem. (szal nem fogják..)
Szerintem elég nagy volt a ''hézag'' (
), mégcsak szélárnyék sem lehetett...
Hasonlít az eset arra, ami Magny-Cours-ban történt. Ahol Button ment kb. ennyivel Alonso előtt, és a spanyol idegbeteg módjára mutogatott
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mégcsak szélárnyék sem lehetett...
, ezt nem tudtam, viszont így már érthetőbb nekem is viharhozó kolléga rémülete