Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hányszor volt, hogy na menni fog? jaaa persze, bízd ide. aztán csörög a telefon...
sokan besértődnek, ha azt mondják neki, nem ért hozzá. ez egy olyan összetett dolog, hogy képtelenség minden részéhez érteni. nekem sem ciki, ha valamit nem tudok, itt (vagy máshol) megkérdezem. amit meg én tudok, azt tőlem kérdezik. ezt most minek írtam ide...? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sokan besértődnek, ha azt mondják neki, nem ért hozzá. ez egy olyan összetett dolog, hogy képtelenség minden részéhez érteni. nekem sem ciki, ha valamit nem tudok, itt (vagy máshol) megkérdezem. amit meg én tudok, azt tőlem kérdezik. ezt most minek írtam ide...?