Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Köszi srácok de a boot floppis meg parancssori módszereket már odavissza próbáltam, azokkal nem jutok többre, mint az Intézővel......
Ezek szerint nincs olyan speckós program ami kimondottan ilyesmire találtak volna ki......
? Inkább dobjak ki feleslegesen 2-3 jó lemezt, minthogy utána egyről is ne tudjam visszaolvasni a ráírt adatot. -
win98 bootfloppy no comment.
-
kodani
tag
FORMATÁLÓ PROGRAM KERESTETIK

Van egy csomó több éve nem használt 1.44-es floppilemezem. Ismer valaki olyan speciális formattáló programot amivel a lehető legnagyobb hatékonysággal lehetne úgy megformázni őket, hogy kiszűrjem a hibás lemezeket?
Elkezdtem őket Intézőből formázgatni de sajnos az nem megbízható. Egy csomó lemeznél hiba nélkül végigfut, ha viszont ráírok valamit akkor nem mindig lehet visszaolvasni...... -
moonman
titán
na warezolást befejeztem. ha van bootos cd-d folytathatjuk.
-
Gordian
csendes tag
Egen, az nem egy bootolható CD. Ha nincs a környéken XP, akkor lehet olyat csinálni, hogy ha netán van egy 98-ad ami talán bootolható is, akkor:
- lekapod az ntfst, ráraksz fat32 (rendszerlemezzel, vagy ott a link az ultimate bCD-hez)
- felrakod a 98-at
- frissíted a nem bootolható xp cd-vel a 98-at, ntfs vissza. (vagy másik partícióra telepíted, de ha frissíted eléggé nagy lesz a win könyvtárad a sok szemét miatt)
De ez eléggé macera dolog, de most ilyen későn ez jutott eszembe
-
PWR
aktív tag
win alol command promtbol akarsz formazni? miert nem a lemezkezelesböl (jobbklikk a sajatgepen->kezeles>lemezkezeles asszem). itt kivalasztod a particiot es format. persze a rendszerparticiot nem tudod leformazi, ha azt akarod, akkor win install cd
az ujhozzaszolasok lattan aktualizalok
ja, masik gepbe be es onnan a lemezkezelessel formazd.
[Szerkesztve]
basszus, nem tette ki a többi hozzaszolast, csak az elsö 30at lattam... ooohjeeee....
[Szerkesztve] -
HTamás
csendes tag
Itt vagyok! Beállítottam hogy csak CD-ről bootolhat de ezután ezt a hibaüzenetet kaptam: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Ez után második helyre raktam a hardwaret és bootolt. Kiadta hogy válasszak: -Win. XP telepítése
-Win. XP futtatása
A telepítésbe mentem de a partícionálni még mindig nem hagyott. Mikor töröltem volna az egyetlen partíciómat közölte hogy nem lehetséges.
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Egyszerű berakod a vinyót egy másik gépbe amin van patricion magic és onnan az egész egy pillanat műve

-
Gordian
csendes tag
Szerencsétlenkedés powa

Annyit mondok hogy Ultiamate BootCD a barátod.
http://www.ultimatebootcd.com
Kicsit kibővíti az ember és mindenre jó.
Na a linkelésre még gyúrok egy kicsit
[Szerkesztve] -
moonman
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
? Inkább dobjak ki feleslegesen 2-3 jó lemezt, minthogy utána egyről is ne tudjam visszaolvasni a ráírt adatot.

)

akkor mégis hogy várod el, hogy hazaküldje maga alatt a particiót?