Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Köszi srácok de a boot floppis meg parancssori módszereket már odavissza próbáltam, azokkal nem jutok többre, mint az Intézővel......
Ezek szerint nincs olyan speckós program ami kimondottan ilyesmire találtak volna ki......
? Inkább dobjak ki feleslegesen 2-3 jó lemezt, minthogy utána egyről is ne tudjam visszaolvasni a ráírt adatot. -
HTamás
csendes tag
Itt vagyok! Beállítottam hogy csak CD-ről bootolhat de ezután ezt a hibaüzenetet kaptam: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Ez után második helyre raktam a hardwaret és bootolt. Kiadta hogy válasszak: -Win. XP telepítése
-Win. XP futtatása
A telepítésbe mentem de a partícionálni még mindig nem hagyott. Mikor töröltem volna az egyetlen partíciómat közölte hogy nem lehetséges.
[Szerkesztve] -
HTamás
csendes tag
-
Alex91
félisten
Ja, ebben tenyleg lehet valami
! Ott a pont!
Bar IMHO sok ertelme nincs, ha utana ugyis XP-t akar feltenni
.
Ja, meg te elotte nem FDISK-rol, hanem format c:-rol beszeltel, ami kicsit nehez lenne Win98-as telepitorol NTFS particiora kiadni
. Ugyhogy megis itt a Pont!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Inkább dobjak ki feleslegesen 2-3 jó lemezt, minthogy utána egyről is ne tudjam visszaolvasni a ráírt adatot.

a ''T'' gombbal vagy létesíthetek újat az ''L'' gombbal. Azonban hiába jelölöm ki a meglévőt, nem engedi törölni, és nem lehet újat sem létrehozni.