Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
JFL
csendes tag
Most lehet, hogy megköveztek érte, de nekem bejön Palik közvetítési stílusa. Nem azt mondom, hogy ő a legjobb, vagy hogy egyáltalán jó riporter, viszont akik helyette/mellette voltak eddig, azok szerintem mind rosszabbak. A mélypont természetesen Knézy volt, de ezt inkább hagyjuk is. :)
Én a magam részéről szórakoztatónak találom azt, hogy Palik folyton kiabál, teljesen egyértelmű dolgokat nem vesz észre, nem ismeri fel a versenyzőket, stb. Feldobja vele valamennyire a versenyt. Főleg a tavalyi évadot, amikor gyakorlatilag semmi nem történt, körbevonatoztak az autók, Schumacher győzött és jött a következő verseny. Ha már a pályán nem történik semmi, akkor legalább a riporter legyen olyan ember, aki szórakoztatja a nézőket, még ha sokszor nem is direkt csinálja.
Aktív témák
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest