Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4bB
csendes tag
sziasztok.
egy darab 245mm hosszú,27,2mm belső és 31,6mm külső átmérőjű alumínium csőre lenne szükségem.
semmi extra anyagminőség,bármilyen vastagabb falú maradék alucsőből meg lehetne csinálni.
a kérdés az,hogy ezzel hova forduljak,esztergályos vagy cnc-s tudja olcsóbban elkészíteni?
esetleg nem akad itt valaki,aki egy tábla milkáért legyártja nekem? -
c4bB
csendes tag
válasz golyani #11291 üzenetére
a helyi garázs szaki tud tizedre esztergálni,de nincs olyan hosszú kése,bár akkor még azt hittem 350mm-es cső kell,mostanra kiderült,hogy 245mm elég,ha két oldalról áll neki,akkor már csak max 125mm-es kés kellene,rákérdezek.
igen,az.azért kell ilyen hosszú,hogy végig érjen a nyeregcsövön,ne nézzen ki bután a 31es nyeregvázban a 27-es cső.kpityu2: azt hittem ez semmi extra kategória egy szakembernek.
többiek: nyilván ebben az országban ritka az,amikor egy jómunkásember a cég anyagából,a cég gépén fusizik munkaidőben,amiért nem gondolom,hogy rossz fizetség egy ezer ft-os milka.
-
c4bB
csendes tag
válasz golyani #11298 üzenetére
van pár száz ft-os adapterem lent a gyorszárnál,ami ugyebár csak addig tart,onnantól a 27.2-es cső látszik.
szükségtelen befűrészelni,fémragasztóval fogom rögzíteni az esztergált "adaptert" az eredeti nyeregcsőre.
mielőtt még fölmerülne,igen,tudom,hogy lehet kapni 31.6-os nyeregcsövet,de nekem az nem opció,illetve valószínűleg beszerzek egyet 2.2mm-nél nagyobb falvastagsággal,aztán abból talán elkészül valahogy.nchelp:
nyilvános felhívás?ember te mit szívtál?abból a tudatmódosítóból én is kérek.
ez megy minden munkahelyen,az a vállalkozó,aki innen és tőlem tudja meg,az nem ebben az országban szocializálódott.mindegy,kihámoztam a lényeget.
kpityu2 "nyehhehe" és nchelp terjedelmesebb válaszából kiderült,hogy az elégtelen falvastagság és megfogás miatt ez koránt sem tartozik a semmi extra kategóriába,valamint a bekerülési költséget is alulbecsültem.köszönöm a válaszokat.
-
c4bB
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #11308 üzenetére
szia.
köszönöm a korrekt választ.
a reakciókat így már értem,de ettől még nem tetszenek.
nyilván fogalmam sem volt arról,mivel jár egy szerszámcsere,mi mennyi ideig tart,mi mennyibe kerül.
ezért kérdeztem olyan helyen,ahol hozzáértők vannak.úgy tűnik,cnc-vel gazdaságtalan ezt legyártatni,marad az eszterga.
találtam 25mm-es belső átmérőjű 31.6-os nyeregcsövet,a 3.3mm-es falvastagság elegendő a stabil befogáshoz? -
c4bB
csendes tag
válasz golyani #11310 üzenetére
ledugózásra én is gondoltam,meg arra is,hogy (ez nem lesz túl szakmai) a cső belsejében az esztergálást nem a cső szélétől kéne kezdeni,hanem 2-3 cm-el beljebb,így a befogott résznél megmaradna az eredeti falvastagság,ami a végén levágható.
azért mert ilyen nyeregcső. jelenleg az általad is említett szűkítő adapterrel használom,de jobban nézne ki,ha a szár végig 31.6mm-es lenne.miért nem jó egy gyári pálca?az úgysem látszik.készítsd el saját tervek alapján az összes többi részét a gyorszárnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● nem beszélgetős OFF topic!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest