- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Tetű, szutyok egy vezérlő ez a 407-es...
Igen, reggel kiizzadtam a megoldást. Megírtam úgy a zsebeket, h valamelyik "számszerűsített" sarokpontot vettem nullának, és eltoltam ide a koordiántarendszert, majd elforgattam szögben. Ezt 3 fészeknél kellett eljátszanom.
Mondjuk ebben a vezérlőben nincs másolás, nincs rampolás, nem lehet visszatörölni, csak CE, és újraírni, TOOL CALL mondatban nem lehet F érték, dörzsárazás ciklus van, de Z tengelyen, kvázi horizontban marad a fúróciklus, egy mondatban csak egy M érték lehet (M5 + M9 kilőve, M91 + M30 kilőve...), nincs utolsó program választása opció, nincs benne eleje-vége, csak programhívásnál van egy page up + down, nincs benne Gliederung (azt hiszem tagolás a magyarban, otthon nem használtam, itt néha jó), biztonsági távolság értéke mindig negatív, nincs második bizt. távolság, és itt kell úgy hívni a fúróciklust, h X, Y poz, majd Z-ben bizt. távra M99-el, stb... Illetve a fent nevezett baromság is a vezérlő sajátossága. Ha sokat használom a gépet, akkor progiindításkor egy gomb megnyomása után (amivel csekkolom, h ajtó zárva) 8-10 alkalommal is képes fagyni a gép, amit csak újraindítás orvosol. 13 Vorschubantreib ist nicht bereit.
Szóval, öröm-bódottá.
Nem baj, nem szabad csüggedni, 13 óra alatt lefáraszt magam annyira, h ez eszembe ne jusson!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● nem beszélgetős OFF topic!
- SONY LCD és LED TV-k
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Autós topik
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest