Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  CNC topik

Hozzászólások

(#12924) norbert1998 válasza Danivagyok (#12922) üzenetére


norbert1998
veterán

Neked mi bajod van, őszintén?
Bocs, hogy a mai képzési rendszerben hiába járja az ember az 5 évet CAD/CAM szakon, akkor is csak azt kapja, ami egy nyanvadt tengely körbeírására éppen elegendő*, és nem tudom a kisujjamból kihuzni a többit, mert a tanár szarik mindenre, csak este legyen neki hely a kocsmába... Ennek ellenére ezt meg kell csinálnom, és bocsánatot kérek, amiért egy segítségkérős topikban belerontottam a lelki világodba, mert segítséget mertem kérni.

*mert az OHV szerint fontosabb a hálózattelepítés és számítógép építés, mint az, amiről valóban szólna a szak...

De ha az ugatás helyett valóban mérlegelted volna a helyzetet, láttad volna a nevemből egyből, hogy nagyjából 13. osztály környékén járhatok ebben, és nem úgy kezelni, mint a fent említett tanárt, aki hasonlót kérdez.

De ha olyan okos vagy, akkor írd meg pontos koordinátákkal, kör-egyenes metszésekkel, egymás után a nyolcadik metszésponttal, egy majdnem elavult vezérlésre.

Tehát higgadtabban:
Marást még nem tanultunk kb semennyire sem, a nullpont általános helyzetén túl, onantól tovább minden magamtól jött. Most kezdett nekiállni az osztály, viszont nekem meg még egy pár másikunknak jóval előbbre meg kell csinálni a "vizsgamunkát", mint a tananyagon a vége közelébe is érnénk. Ezért kértem a segítséget, mert ilyet még nem tanultunk. Valószínűleg lesz, de nem tudom mikor, de ennek meg kell lennie a héten.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  CNC topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.