- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ja én is valami ilyet írtam...
Mizu!
Hozzám hasonló beállítottságú embereket keresek és megakadt a szemem a profilodon. Úgy látom eléggé emlékezetes (biztos valami nagy májer vagy az odalon
) arc vagy én pedig nem vagyok túl tapasztalt itt, nem is tudom mit merre keressek. Van itt Chat? Nem igazán szeretek üzenetet küldeni embereknek, mert lehet, hogy nem írnak vissza…
Akárhogy is, ha van kedved beszélgetni velem, megnézhetsz a www.masteredvideo.com/?id=2486&mypics oldalon, a nevem shadydoll (azon az oldalon).Na, remélem találkozunk ott (az oldalon amit megadott linkként). Mindig új embereket keresek.
TashaKicsit kerekítettem rajta, de a lényeg ez… Nekem úgy hangzik, mint egy chatrobot üzenete, de lehet h csak én vagyok ennyire antiszociális
Mindenesetre vigyázz magadra qdak barátom! Nehogy valami rosszba vonjanak bele
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest