Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz troll81 #40113 üzenetére
Mk3 fókánál én is karbonfóliáztam a klíma paneljét és a váltókar keretét is,na meg az ajtó behúzó betéteket is.Túl sok volt a kályhaezüst a beltérben.
Pedig 36 vagyok.
Szerintem így még nem racse,de megtörte kicsit azt a ronda ezüstöt és jobban néz ki mint egy színes fólia,vagy egy famintás.
Még így is maradt benne bőven ezüstös rész.
Eddig mindenkinek tetszett,mert nem tolakodó mértékben használtam a fóliát. -
veterán
válasz troll81 #40116 üzenetére
Nekem elég vékony fóliám van,azzal ilyen gond nincs.
Viszont kínai olcsó fólia,nem is légcsatornás,szóval itt-ott a nyári melegben lett kisebb bubi pár élnél,főleg ahol ívek vannak.
Valószínűleg idén én is kezdek vele valamit,mert bár alig feltűnő az az 1-2 kis hiba,de én látom és zavar.
Szerzek valami kiváló minőségű karosszériafóliát,de lehet rendesen lefényezem.Utóbbinál akkor már minden kályhaezüstöt száműznék. -
őstag
válasz troll81 #40120 üzenetére
Ne Isudar-t! Rád írok majd priviben (most épp Debrecenbe tartunk kollégával), vagy androidos fejegység topikban is nézelődhetsz, sok infó van már. Nekem is androidos van, de nem mindegy, hogy mit veszel a későbbi esetlegesen felmerülő gondok miatt...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
TigerCat
nagyúr
válasz troll81 #40095 üzenetére
Nekem ilyen a gyári: [link]. Sajnos a telefonos felvétel nem adja vissza, reggelente ebben a hidegben úgy indul, mint egy traktor. Most még istenes, talán az enyhébb idő miatt. Amúgy gondoltam, hogy mehetne rá valami mokányabb kipufogó, de a szomszédok szerintem nem örülnének neki...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz troll81 #40140 üzenetére
Veretősben (sport, vagy racse üzemmódban) lehetne kicsit sportosabb a hangja. De csak akkor. Normál módban meg valami szolid. De könnyen lehet, hogy másik lesz, szóval egyelőre marad a gyári.
Minap hallottam egy i30N-t, na az valami brutálisan nagyot szólt. Volt durrog-csattog-recseg, meg minden. Viszonylag alacsony sebesség mellett is sokat hozzátesz az élményhez. Szerintem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz troll81 #40151 üzenetére
Porraloltót és vad/kutyariasztó spray-t se felejtsd el.
Múltkor láttam egy videót arról hogyan engedi vezetni a lányát egy apuka Ámerikában. Még azt is megtanította a kis csajnak hogyan szorítsa el a comb artériát egy esetleges baleset után. Mondjuk ott simán lehet 30 percet autózni anélkül hogy szembe jönne bárki.⭐ Stella
-
TigerCat
nagyúr
válasz troll81 #40162 üzenetére
Most épp 16,7 liter.
Frissen tankolva, csak városban ennyit ír az első 30 km-t követően.Vegyes használat mellett, dinamikusan közlekedve megáll 9 liter körül, de ha rúgom neki, akkor vérszemet kapnak a lovak és csak úgy nyelik az abrakot. Egyébként kíváncsiságból, ésszel haladva mint a többi autós a forgalomban, csináltam 5,7 literes fogyasztást is.
Nem hajtok gyorsan, országút 95, autópálya 110-130 között (így elvagyok a külső sávban és nem kell állandóan a tükröt nézegetnem, hogy épp ki akar letolni), de dinamikusan haladok. Gyakran átteszem sport módba, mert olyankor vissza-visszadurrog és jóval reszponzívabb az egész autó, így az országúton megspórolt üzemanyag élmény formájában távozhat a két méretes kipufogón. Főleg ha az én autómmal megyünk ebédelni a srácokkal.
Még a végsebességét sem tudom. Nem mertem kipróbálni. Meg aztán nincs is hol... Ezért nem megyek ki a német autópályára. De ha lesz lehetőség valami zárt pályán ahol van bőven tér, azért majd megnézem mit tud. Országúton azonban nem érzem biztonságosnak ész nélkül száguldozni, nem is beszélve róla, hogy mások testi épsége sem elhanyagolható tényező.
Egy alkalommal hajtottam csak gyorsan, amikor is előztem a pályán és a mellettem levő Octavia elkezdte nyomni, mikor már mellé értem. Mire észbe kaptam, majdnem kétszázzal mentem. Akkor félreálltam, szusszantam egyet és megfogadtam, hogy nem csinálok ilyet többet, mert egyrészt nem veszem észre mennyire megy, másrészt nem éri meg, mert lehetett volna civil mérőautó is mögöttem, vagy akármi. De az biztos, hogy nagyon stabil, a sebességet messze nem érezni annyira mint az előző autómmal és pillanatok alatt gyorsul.
Vigyázni kell vele. De szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz troll81 #40257 üzenetére
SCT szűrővel már offtopic autóval megjártam, egyszerűen nem stimmelt az ívelés a sarkokon, így be sem lehetett rakni a légszűrőt. Azóta meg sem próbálom, buktam valami 500 forintot Az olaj meg... meh... ugye ez hitéleti kérdés, én hiszek
az anyaszentegyházbana motorcraft olajbanFocus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
törölt tag
válasz troll81 #40257 üzenetére
Csak az ár miatt veszel egyébként mannolt? Vagy mi volt a döntés oka?
Zavart érzek az erőben.#40260 Csabex szivesen elnéznék Gödre, csak egy általános fullkontrollra. Kiváncsi lennék ők miket találnak a Focusomban ami nem cserés de lehetne rajta mókolni. Egyébként miért keresed fel őket?
[ Szerkesztve ]
-
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz troll81 #40294 üzenetére
Ez Németben ? Kint legalább van lehetőség bármire is, itthon ? Uh..
Az, hogy (anno) az Opelembe a 2.5 v6 helyére betegyem az omega 3.0 v6-ját - blokk ugyanaz !!! - kizárt, mert az enyémet nem gyártották szériában 3-literessel, az Omit meg igen.Ehhez képest Németország egy nagyon szabad világ.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
törölt tag
válasz troll81 #40460 üzenetére
Én is váltottam olajat, Mannolról Valvolinera. Egyelőre tetszik. Csak a fogyasztásom 9.6..
Veztengely pozi szenzor lesz cserés, a tömítésnél szivárog az olaj.
De a főtengely jeladót is megnézem. Egyszer élünk. -
törölt tag
válasz troll81 #40462 üzenetére
Dehogy 160.. akkor 6.5 lenne a fogyasztásom.
Pályán nem is lenne nehéz, szélárnyékban.
A 9.6 sok rövid táv és sok üresjárat átlaga. De még csak 80km ment ki teletankolás óta. Majd következő teletanknál derül ki a valós átlag. Abban benne lesz 120km hegymenet is Eger-Miskolc között. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz troll81 #40488 üzenetére
Maxi télim most: 215/60/R16 acélfelnin. (Még jó, hogy a Karcsi extra Brembo-ja épp elfért alatta elöl, meg se néztük).
Nálam ő a kedvenc kalkulátor, pont most lesz 4 új nyári ismét.
(235/45/18 a mostani asszem).Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest