Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Már úgy érted h KS-t cseréled ASIO-ra? Én a Sennheiser 555-ömön hallottam a külnbséget egy gyors meghalgatásnál is, de nem vagyok biztos benne h ez mondjuk a Genius HT5.1-5000emen is kijönne . Hozzáteszem h én úgy próbáltam h benntvolt a resampler 48khz-en és csak az outputot váltogattam KS és ASIO között de hallani lehetett.
Mondjuk gondolom neked komolyabb 5.1ed van tehát van rá esély. Az a baj h azért szerintem részletes teszt kell ehez nálad is ugyanúgy ahogy nálam, mert sztem Au4nél is ugyanúgy bennt kell lennie a resamplernek 48k-n. Tehát egyszer megkerülöd a win belső mixerét és közvetlen a hangkarinak küldöd bitpontosan az adatot és erre hardweres támogatás is van, vagy pedíg marad 44.1k-n a mintvételezés de akkor nincs meg az asio előnye. Illetve most jut eszembe h az Audigy-k ugye mindenképpen resample-nek, tehát akkor a különbség valszeg az h szoftveres és a hangkari előtt történik a resample vagy pedíg magában a hangkariban. Jó lenne ennek utánajárni h akkor most ez hogyisvan...
(bocs az eszmefuttatásért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Garmin topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest