Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frankie!
    őstag

- Nekem sem volt még ilyen hiba

- skinre külső kezdeményezés volt még a 0,8-as időkben, nem tudom továbbvitték-e. De akkor is elég esetleges volt, nem túl stabil. A foobar fejlesztői meg azon az állásponton vannak, hogy ezzel fognak foglalkozni utoljára

- régebbi creativ kártyáknál volt olyan gond (illetve nem tudom, lehet minden hangkártya így dolgozik ha nem a saját belső értékével megegyezőt kap) hogy ha 16 bites jelet adtál nekik, akkor azt felkonvertálták 24 bitre, majd úgy dolgoztak rajta, végül vissza 16 bitre...ellenben ha 24 bitest adtál neki, akkor azt nem konvertálgatta sehova...ennek a felesleges konverziónak a kiküszöbölésére jó

-Úgy látszik ez csak nálam jelentkezik, és csak beletekerés esetén, ha csak simán elindítom a lejátszást, naphosszat is elmegy repeat-el ahogy kell.:(

-szerintem is fontosabb azért a használhatóság és a hangminőség

-A 24 bit csak azért kezdett el izgatni, mert egy tesztben [link] nagyobb felbontás és mintavételi frekvencia mellett jobb értékeket mértek a Kreatív kártyáknál, és nekem is egy A2-m van. Vajon ez csak a jobb minőségű hanganyag miatt van, vagy a kártyán az ilyen anyag megszólaltatását más áramkör végzi? Mert ez esetben tényleg lehet javulás. Kipróbáltam ezt is, nem hallottam javulást, és a magasabb frekvenciát is a Resamplernél, itt némileg jobbnak éreztem 48 kHz-en, de tovább növelve már nem. Lehet hogy éppen emiatt sz@rakodik beletekeréskor? :(

Új hozzászólás Aktív témák