Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern
    nagyúr

- Volt benne ilyen hiba? ;]

- Nekem nem hiányoznak túlságosan. A program nem csúnya, hanem funkcionális :U. Én mindent megtalálok rajta, amit keresek, nekem megfelel...

- Több processzorhasználatot :). 24 biten 256-szor annyi diszkrét jelszintet lehet tárolni, mint 16 biten. Teljesen természetes, hogy így a jel digitálisan pontosabban leképezhető. Ez jobb hangminőséget eredményez, ezért jobbak a 24 bites paraméterek. DE! Azok a jobb felvételek 24 biten készülnek. Egy 16 bites felvételből 24 biteset csinálva nem kapsz olyan minőséget, mintha eleve 24 biten vetted volna fel.

Egy-két olvasnivaló: [link], [link], [link]

[Szerkesztve]

- Nekem sem volt még ilyen hiba

- skinre külső kezdeményezés volt még a 0,8-as időkben, nem tudom továbbvitték-e. De akkor is elég esetleges volt, nem túl stabil. A foobar fejlesztői meg azon az állásponton vannak, hogy ezzel fognak foglalkozni utoljára

- régebbi creativ kártyáknál volt olyan gond (illetve nem tudom, lehet minden hangkártya így dolgozik ha nem a saját belső értékével megegyezőt kap) hogy ha 16 bites jelet adtál nekik, akkor azt felkonvertálták 24 bitre, majd úgy dolgoztak rajta, végül vissza 16 bitre...ellenben ha 24 bitest adtál neki, akkor azt nem konvertálgatta sehova...ennek a felesleges konverziónak a kiküszöbölésére jó

Új hozzászólás Aktív témák