Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Előszőr is: köszönünk szépen minden segítséget tőled! Biztos, hogy nagyon hasznos lesz.

Igazából szerintem egy csomó foobar skin fix méretű és nagyon sokan teszik azt pl a deviantarton is, hogy nem egy automatikusan települő exe-be teszik bele (sőt ilyet nem is láttam) hanem egy zip file-ba csomagolják be és mellékelnek hozzá egy telepítési leírást.
Megértem, hogy eddig úgymond csak magadnak barkácsolgattad a skineket de így hogy feltettél néhány képet, máris kiderült, hogy mennyire jók és másoknak is igényük volna rá.
Szerintem mindent vernek amiket eddig valaha is láttam foobarhoz.
Én jelenleg ezt használom: [link]
Az én felbontásom 1680x1050 és ha jól értem, a skined akkor betölti a teljes képernyőt, ráadásul 1920x1080-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest