Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
nubreed
üzenetére
Igazság szerint én is csak egy skin-t ismerek, ami exe-s települős (rendszergazdaként kell futtatni) és az a DarkOne. Ennek a 3.0.1-es verziója a témáim alapja. (...mert nagyon jó scripteket írt a srác és minden tuti jól használható/müködő.) + még van egy időjelző panel a Tech skin-ből.
Igen ez a skin teljes képernyős és nem is jó, ha nem úgy használod, (mert nem jelenik meg, ami nem fér ki
...nekem ez nem gond, de lehet valakinek az lesz).Nekem nem volt türelmem a méreteket %-osra csinálni -egyszerűbb volt beírni a konkrét pixelértéket- de természetesen azt is meg lehet csinálni. ...de erről később részletesen

Azért nem tudtam eddig leírást gyártani hozzá, mert a napokban jöttem rá az állandó háttér alkalmazásának olyan módjára, amihez nem kell sokat "kavarni".
...folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...nekem ez nem gond, de lehet valakinek az lesz).