Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
A gyönyör és a fájdalom közötti különbség is csak nézőpont kérdése (de ez annyira evindens h félek szinte leírni)...

Igen, biztosan jó a féléves kontroll. Mondjuk ezt valószínű a fogorvosok találták ki
- talán a fűtőszál vízkövesedésével kapcsolatos tanácsokra (kalgon(al)izáljunk) hajaz a szitu.... Az biztos h ha eljutok a fogászatig az első dolgom lesz egy teljeskörű orálkamerázást kérni. Kíváncsi vagyok a doki veszi-e a lapot... 
-
jasszer
őstag
Majdnem válaszoltam a saját hsz-emre. Az azonos avatar bekavar. (h ilyen kis frappáns legyek) Idióta szisztéma ez az egészségpénztárasdi, örülök h lusta vagyok utánaolvasni mert csak felidegesítene... Vajh' alkatrészeket is vehetek, v csak komplett bicajt? Lehet h a kerékpáros topikban kelle folytatnom?!

És h én is kicsivel topikközelibb legyek:
Bár évek óta nincs semmilyen gond a fogaimmal (kop-kop-kop), lassan el kellene mennem legalább kontrollra, az említett fogászhölgy meghozta a kedvem a procedúrához.
-
jasszer
őstag
Helló.
Már épp nézegetek vázakat, lassan lesz bicaj... Te h állsz?
Szerintem csak arról van szó h könnyebb a dokinak bedugni ezt az izét és monitoron nézni h mi jót csinál, mintha begurul a páciens alá. Elképzelhetőnek tartom h vannak olyan helyek/helyzetek/szögek, amikor egy szerelőaknából is nehezen látna be a fogász az arcomba és közben ügyködnie is kell(ene). Mondjuk félő h elröhögném magam ha egy ilyennel közelítene a szám felé, de talán még mindig jobb mintha az ölembe ülne...
Bár akadnak igencsak helyre' fogászlányok is, akkor eltekintenék az orálizétől. Illetve dehogyis... jajj. 
Szerk.:Pompi beelőzött az ötlettel...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már épp nézegetek vázakat, lassan lesz bicaj... Te h állsz?
Bár akadnak igencsak helyre' fogászlányok is, akkor eltekintenék az orálizétől. Illetve dehogyis... jajj. 
![[kép] [kép]](http://www.didimusz.hu/images/pictures/02.jpg)