- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
aham, pontosan igy, meg meg van 1-2 hidegzuhany amit megkap az ember, elhiheted.
en onnan tudtam h x bejelentette magat ide (egy lakom ismerose akit eletemben nem lattam!) h jott 1-2 hivatalos papiros nevere, en szotam itt ilyen nem lakik/lakott, azota semmi nem jott.
nagyon korulmenyes ember lehet a tulajviharhozo: par hsz el elobb irtunk errol
1reszt, micsinalsz (h adod ki villany nelkul)
2reszt, akit perelhettem volna semmi hivatalos vagyon/kereslettel nem rendelkezett, varhattam volna evekig a semmiert, max azt ered el h bedobaljak az ablakod, rosszab esetben meg is fenyegetnek, ha no feljelent h molesztaltad bizonyitsd be h nem....99 '/. h a penzt nem latod. -
Keeperv85
nagyúr
Dehogy kapunk... Én itt csak villanyt fizetek rezsibe, mert a gáz szét van osztva az egész házban (csak fűtés amúgy), nincsen külön mérő hozzá, a meleg vízhez meg normál bojler van. A szemételszállítást bevállalta a tulaj, kábeltévém nincs, az internet meg mobil, hogy ha mennem kell, akkor ne legyen bajlódás a kikötés körül.
-
Keeperv85
nagyúr
Félreérted.
Ez is egy lakás, de nem egy felé van osztva. Tehát egyetlen házszám van. (Még a GPS-en is rajta vagyok névre szólóan). Ám itt eléggé vándorolnak a népek. Van aki csak nyárra jön, aztán elmegy. Egyik volt lakó meghalt szegény, már más van a helyén.
Az okmányiroda nem nyomozó hatóság! Vagy elfogadják a papírod és kapod a kis kártyád vagy nem fogadják el. Utólag nem szimatolnak, hogy te miért oda vagy bejelentve.
Amúgy az állandó lakcímemen lévő lakást azt sem tudom megvan-e még. Sajnos tavaly elhunyt a tulaj, aki be engedett jelentkezni, de ezt is csak idén tudtam meg... hosszú történet...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem mondtam, hogy kérdezd meg!
Nem csak ő tud csalni! Ahhoz képest, amit ő csinál te egy egyszerű szabálysértést követhetsz el (lényegében okirat hamisítás), amiből senkinek sem lesz semmi anyagi kára, vagy haszna, csak lesz egy papírod, amivel ha néha kell igazolhatod magad. Senki sem fog feljelenteni, hisz soha sem derül ki normális esetben.
Ám mielőtt valakinek úgy tűnne, hogy én itt törvénysértésre buzdítok: sajnos ilyenkor ez van. Vagy a költözés. Nekem meg azt nem kell bemutatni, hogy az mivel jár és mennyibe kerül sajna, mert egész életemben albérletezek: és igen. Illegálisan. Mert nem akarok az utcára menni. Más lehetőség meg egyszerűen nincs.
-
qdak
addikt
ennyi erovel 1 joszomszed is feltolhatja a nav nal, de azt ertessed meg vele h az 1ik dologbol nem bizonyithato a masik, attol h be vagy oda jelentve, nem kovetkezik, h alberlo vagy, ha meg vki nagyon akarja anelkul is feltolhatja a nav nak.
De ha veletlen meg a nav is erdeklodne (ha nem valtozott azota) evbe 1x is eleg lejelenteni leadozni.
Masreszt ha esetleg masik lakoja lesz majd vmikor, kikap vmi kedves csaladot, es ezt emlegeti h h fel a NAV tol, sajat maga ellen dolgozik, majd szepen nem fizetnek neki... -
qdak
addikt
esetleg megegyeznetek kaucioban?
ami fedezne(megnyugtatna) azt irnatok meg a papirra vmi kamu szoveget h o nem szed penzt csak jotetlelk es segit neked blablaugy tudom egy evente eleg leadozni ha ki is adna szoval nm tom mit parazik...
en meg szerzodest nem adok, foleg nem irok ra h ettol eddig maradhat, nem hianyzik h vki a nyakamon maradjon azt a sajat hazadbol ne tudd (torvenyesen) kirakni, ha nem fizet semmit akkor sem, szep nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest