Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Te direkt nem akarod érteni amit mondok? Értem én, hogy mi milyen számítások azok amik kifejezetten gépigényesek, de én meg pont azt mondom, hogy a grafikus motort összecsapták, rosszul gazdálkodik az erőforrásokkal. Teljesen gáz, hogy szinte MINDENT proci izomerőből akar megoldani, miközben a többi hardver komponensre nem támaszkodik annyira, mint lehetne.
Egy i7-es proci is csak akkor hajtja meg igazán ha bőven 5 Ghz körüli értékre húzod az órajelet. Mindegy neki a 4 mag meg a HT... az nem dob rajta annyit, mint az 5 Ghz körüli órajel.
Ez embertelen pazarlás az erőforrásokkal. Az X-Plane sokkal összetettebb fizikát számol, mégis amikor a képernyő tele van pakolva AI járművekkel, autókkal, városokkal (rengeteg épülettel) akkor is kb 15%-al jobban fut, mint az FSX amikor direkt megritkítom az AI forgalmat meg az scenery összetettségét.
BigBlackDog: Hát én nem tudom, mókolt konfig fájlt használok (többen linkeltetek egy weboldalt ami helyre teszi a konfig fájlt). Valóban hoz teljesítmény növekedést, de amikor megnézem a CPU használatot akkor így néz ki:
1. mag: 100%-on pörög masszívan
2. mag: 5-20% között ingadozik
3. mag: 1-2 %
4. mag: 1-2 %Feladatkezelőben is belőttem a CPU magok affinitását, hogy használja mind a négyet, de semmi eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest