Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra
üzenetére
Te is Degec község lakója vagy...

Egyébként köszönöm a megosztott felfedezést, alkalmaztam és a helyzet jobb lett. Jelentősen visszaesett a memóriaterhelés, de még hosszút nem volt időm repülni sajna,hogy kipróbálhassam. Így csak remélem, hogy hatásos lesz.
Jorus: Ismét szép képek, habár mindenféle (természetesen 100%-ban giccsmentes) akciófilm-hatásokat nélkülöznek, ennek ellenére is.
Sőt, én a felhőkkel is ki vagyok békülve..
Mondjuk, lehetne rajtuk egy kis birdstrike, egyéb engine failure, netán földrengés, lángoló erdő, gépről csüngő, majd zuhanó ninják, vagy egyáltalán bármi egyéb apokaliptikus effekt, esetleg egy olyan ótvaros nyomi tűzijáték, mint ami Kai-Tak-on cselezhető elő..Ha legközelebb mindezt prezentálod teljesen naturálisan, giccsmentesen, mondjuk BW módban, akkor biztosan Andorrának is tetszeni fog.

-
válasz
andorra
üzenetére
De kis goni vagy.
Amúgy volt izgalom, például be kellett kapcsolnom a prog. taxiwayt - szokásom ellenére - ugyanis majdnem eltévedtem a gurulóutak dzsungelében. Aztán Schipol-ra való érkezéskor kicsit elszöszöltem a süllyedést, így 300 kts IAS fölött estem be 2000-re, 2800-as V/S körül, úgyhogy toltam egy slip-et a nagymadárral.
(Majd teszek fel róla képet, sajnos nem volt se naplemente, se narancssárga felhők. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF - RTX 5060Ti - 32GB - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Focal Chorus 716 5.0 hangsugárzó szett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mondjuk, lehetne rajtuk egy kis birdstrike, egyéb engine failure, netán földrengés, lángoló erdő, gépről csüngő, majd zuhanó ninják, vagy egyáltalán bármi egyéb apokaliptikus effekt, esetleg egy olyan ótvaros nyomi tűzijáték, mint ami Kai-Tak-on cselezhető elő..