Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz HantekDSO #19272 üzenetére

Marmint melyikrol?
    na majd megprobalok csinalni ha megint jonnek a kockafelhok MSFS2024-ben :D
    Meg X-Plane-ben is, ha latok valami szepet, bar ebbol eleg sok van pl FB csoportokban.

Korcsii: "Hogy melyik a jobb, azt meg mindenkinek magának kell eldönteni. " - szerintem nincs "jobb". mindegyik mas :)
    A kuldetesek az FSX-ben a legjobbak, baromira ossze van rakva - cserebe borzalmasan csunya.
    Az X-Plane a legjobb szimulacio, kiforrott, brutal modon modolhato, igazabol olyan mint egy platform, barmit osszerakhatsz benne amit akarsz. Remekul mukodik, beallitod a controlokat ahogy tetszik, elkepesztoen rugalmas. Cserebe sem missionok, sem carreer nincs benne (bar vannak pl. Mission-os modok).
    Az FS2024 dobbenetesen gyonyoru, van benne carreer mod, cserebe olyan botranyosan bugos, hogy gyakran ereztem azt mikozben probaltam mindenfele restartokkal meg egyebekkel elerni hogy vegre el tudjak indulni a nyomorult geppel, ami alatt meg a kifuton is itt voltak a chock-ok pl, hogy falhozb@xnam legszivesebben, ez meg az alpha allapotot sem eri el.
    Az Aerofly meg egy hamutarton is elfut 4x 120 FPS-sel, emiatt VR-ra tokeletes, es raadasul az epuletek baromi jol neznek ki, rengeteg kuldetes van benne, bar azok nagy resze nagyon-nagyon rovid, de tok jo otleteket tud adni hogy mit nezzek meg X-Plane-ben :D

HantekDSO: "a 83'-as évektől kezdve végig követve " - nekem is a C64-es A.C.E. volt az egyik 'repuloszimulatorom', haverral ketten gyilkoltuk az ellent, meg tankoltunk a levegoben, de jo is volt :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés