Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
HantekDSO
üzenetére
Marmint melyikrol?
na majd megprobalok csinalni ha megint jonnek a kockafelhok MSFS2024-ben
Meg X-Plane-ben is, ha latok valami szepet, bar ebbol eleg sok van pl FB csoportokban.Korcsii: "Hogy melyik a jobb, azt meg mindenkinek magának kell eldönteni. " - szerintem nincs "jobb". mindegyik mas

A kuldetesek az FSX-ben a legjobbak, baromira ossze van rakva - cserebe borzalmasan csunya.
Az X-Plane a legjobb szimulacio, kiforrott, brutal modon modolhato, igazabol olyan mint egy platform, barmit osszerakhatsz benne amit akarsz. Remekul mukodik, beallitod a controlokat ahogy tetszik, elkepesztoen rugalmas. Cserebe sem missionok, sem carreer nincs benne (bar vannak pl. Mission-os modok).
Az FS2024 dobbenetesen gyonyoru, van benne carreer mod, cserebe olyan botranyosan bugos, hogy gyakran ereztem azt mikozben probaltam mindenfele restartokkal meg egyebekkel elerni hogy vegre el tudjak indulni a nyomorult geppel, ami alatt meg a kifuton is itt voltak a chock-ok pl, hogy falhozb@xnam legszivesebben, ez meg az alpha allapotot sem eri el.
Az Aerofly meg egy hamutarton is elfut 4x 120 FPS-sel, emiatt VR-ra tokeletes, es raadasul az epuletek baromi jol neznek ki, rengeteg kuldetes van benne, bar azok nagy resze nagyon-nagyon rovid, de tok jo otleteket tud adni hogy mit nezzek meg X-Plane-ben
HantekDSO: "a 83'-as évektől kezdve végig követve " - nekem is a C64-es A.C.E. volt az egyik 'repuloszimulatorom', haverral ketten gyilkoltuk az ellent, meg tankoltunk a levegoben, de jo is volt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest