Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lo_jo

senior tag

válasz Freiherr #18400 üzenetére

Velem nem járnál jól, én rongyosra szoktam hajtani a legtöbb perifériámat. :DD Nem veszek mindenből felsőpolcost, de a régi Logitech kormányom (Wingman Formula Force GP) szó szerint már rojtosodott, elkezdett kicsapódni a piros gumi részből a trutyi, ami a kézről beszívott izzadsággal keveredve egy lemoshatatlan kombót alkotott és még foszlott is.

Az a baj, hogy az a 60k a covid+msfs2020 kombó előtt már bőven megvehető volt 32-ért, de úgy rémlik, hogy láttam valahol offline boltban akciósan épp 30 alatt 10 forinttal is. A csúcson meg 100 környékét is kértek érte. 30ért még agyaltam is rajta, hogy a HOTAS X helyett jól jönne (amit én 12-ért vettem), de végül volt más, ami előrébb került a guilty pleasure listán. Aztán amikor kijött a 2020, nem volt választásom, nagyon kellett az upgrade és végül a yoke mellett döntöttem. Akkor is ment az agyalás, hogy megéri-e nekem egy Honeycomb Alpha, de végül maradt a Saitek Logitech és különbözet inkább ment a pedál+switch panel árába.

Az is igaz, hogy ki lehet fogni nagyon szép állapotú használt dolgokat értelmes áron, csak nálam olyankor már jön a "viszketés", hogy ez alatt az idő alatt már használhatnék egy újat a boltból. A használt szerencse és türelem kérdése, szerencsében nem bízok, türelmem meg sok dologban van, a szórakozásban épp nincs. :D

Új hozzászólás Aktív témák