- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Általában én is így vagyok vele ahogy te is mondod, viszont ez pont egy kivétel nálam.
Az elmúlt 20 évben szinte csak használt joyt vettem, x52-től kezde a mostani Warthogig, és soha egyikkel sem volt probléma, pedig használtam őket rendesen. Legutoljára (jópár éve ) egy X 52 60e ft körül volt újan, én 15-ért vettem az aprón és azóta is vígan teszi a dolgát. Ha belegondolsz az egy kiforrott technika, hall szenzor, műanyag az egész, sok baja nem lehet. A gázkar poti szokott zajosodni de azt is meg lehet oldani könnyen. Szóval ebben az esetben a legjobb vételnek én még mindig az általam linkelt cuccot tartom 21e ft-ért, külön joy és gázkar, kismillió gomb és tekerentyű.
Ellenben volt pl.Thrustmaster T16000m joyom is és alig használtan, két hónaposan tönkrement a z tengely. Gariban cserélték, aztán egy hónapra rá az is tönkrement, olvasgattam a neten és ez a hiba sokaknál előfordult. Annak visszakértem az árát és nem is vettem többet.
Szóval ezt a joyt úgy ajánlottam itt a topikban hogy ha most kellene vennem akkor magamnak is azt venném, gondolkodás nélkül. -
Freiherr
őstag
Én vennék, de csakis tőled, ha így állsz hozzá.
Egyébként én is így vagyok vele, de az emberek többsége nem hiszem. Kétszer vettem kormányt innen apróról, nem volt velük semmi gond, lehet mákom volt.
Ilyen hobbirepülgetésre én azért nem ajánlanék 60k- s HOTAS-t.Kezdjen valami olcsóval, aztán úgyis feljebb lép, ha komolyan gondolja, ha meg nem, akkor nem bukik akkorát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest