- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187 #11378 üzenetére
Nem. MicroSD kártyán másolgatsz baromi gyorsan... Így van némi lag
Megjöttem messzivilágiából, láttam A380-ast dögivel
Persze egy fotót sem csináltam :-/ Pityókafülke-látogatás is elmaradt, de jó volt újra repülőzni
Vettem egy Emirates 777-300ER 1:200-ast, szépen mutat a nyomtatóm tetején (meg vettem egy 777-200LR-t is, pici Herpa változatban)
Dubaj szép, jó, más világ. Nagyon tiszta, nagyon gyorsan fejlődik, az emberek jópofák, az autók méregdrágák (a Porsche Cayenne és az új Toyota Landcruiser az átlagos tucatautó). Bitang módon építkeznek, a reptér hatalmas és jól szervezett. Metró automata (vezető nélküli), minden klimatizált, a taxik büdösek
A tenger hűvös volt, az Atlantis vízividámpark kellemesen meleg (főleg így, februárban). A bevásárlóközpontokat leszámítva sok minden nincs, de mit is várnánk egy kb. 30 éves ősi várostól
Az odaúton a 777-es jó volt, a visszaúton sokkal jobbVisszafelé egy nagy felbontású képernyőkkel szerelt ICE volt a gépen, irgalmatlan nagy tartalomkínálattal. Az étel a gépen jó volt, az utaskísérőkből mindkét úton savanyút sikerült kifogni
Hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest