Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Jah, de nem freeware és ha nem akarom nagyon leszólni, akkor azt mondom,hogy az én véleményem szerint egy fillért nem ér. Free gépek között szebbek-jobbak vannak. Rexet nem gyötröm, elszórakoztam vele, szép-szép, de párszor kifagyott, eltűnt ez-az, lemondtam róla egyelőre. Amit használok az az Ultimate TerrainX Europe-Usa-Canada, Mytraffic X ( ez csúnyán betesz az fps-nek) Flytampa és Aerosoft sceneryk. Meg egy csomó bigyóbogyó, highres moon,
stb. Próbálkoztam a Fex-el is, az legalább megy. 
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Köszi, de azt hiszem, ezt a Wilcot nem nekem találták ki.
A CLS és Overland Airbusok után, amik igen jól kezelhetők és a kidolgozásuk is tuti,igen nagy csalódás. Nyilván nem fejlesztek Wilco irányba.. Csak elolvastam az oldalukon a sok jót és szépet, hogy milyen profi a stuff, gondoltam, kipróbálom.. ehhez képest.
Lehet,hogy szentségtörés egy payware -ről ilyet állítani, de Thomas Ruth full ingyenes gépei a rakás szintén ingyenesen tölthető liveryvel sokkal különbek.
Rex meg néha jó-néha nem. Stabilnak nem mondható, az tuti.. -
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Szerintem ez az egyik leg LEGO-bb valami, amit láttam eddig. Rommá lehet szerkeszteni, csak kell előtte a fájlokról backup,hogy ha benézted a tuningot, visszaállítható legyen..
Nekem van egy most win7-en, nagyon szépen megy rajta, csak lusta vagyok vele foglalkozni..
Nem akarlak elkeseríteni, de a windoz migrációs vackaiban én nem bíznék..
-
-
Korcsii
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
nah az első részt figyelmesebben hallgatva a rádión minden megvolt, csak nem gondoltam, hogy már ott kapnak cleared to land-ot...
hát nemtudom, miért csináltak volna egy ilyen fake videót, még valaki a fake videót veszi bizonyítékul valami jogi procedúránál...
de ugyanakkor hogy merték volna ezt rámondani a feketedobozra...a festések alapján egyébként google earth-ben nézve a tuchdown és a forduló között 5-600 m volt...
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Véleményem szerint nagy baromság volt ekkorát fékezni, ráadásul a gépnek, fékeknek sem tehett túl jót. Ez még akkor is indokolatlan volt szvsz, ha ott volt a fenekükben egy másik leszálló gép. Ha az első gyorslegurulón mennek le a pályáról, akkor kétszer ekkora távolságuk lett volna a a fékezésre, ráadásul azon akár 40 csomós sebességgel is elhagyhatták volna a pályát, s így összességében gyorsabbak lettek volna. A taxiúton max. 20 csomós sebességgel haladhatnak, a derékszögű kanyarokban pedig nagyjából max. 10 csomóval.
"...csehszlovák jön be leszállni, álljunk meg itt, hadd nézzen a paraszt, hogy kell leszállni..."
Agyatlanok! Amúgy 121 csomós finallel elképzelhető, hogy egy könnyű géppel megcsinálják. -
-
Geryson
addikt
Kerestem a korábbi feljegyzéseim között, hogy mik voltak azok a fájlok amiket simán lehetett törölni és utána jobb FPS-t kapsz - bár ez hangsúlyozom, hogy FS2004-nél volt! Bevallom azt is, hogy én csak követtem a nagyok utasításait, mert soha nem volt türelmem az ilyen jellegű teszteléshez és úgy tudom, hogy az FSX-nél eleve egy picit másképp van minden.
Lehet érdemes lenne fórumokon utánaolvasni, hogy miképp optimalizálható egy bonyolult scenery, mert Budapest sajnos az...

-
Geryson
addikt
Kozma mester Budapest kiegészítője egyszerűen valami csodálatos mű, már a 2004-ben sikerült olyan kiegésztőt csinálni, ami képes volt tönkretenni a játék élményét.
Sikerült mind a 2 verziót megvennem teljesen jogtisztán, továbbra is így fogok tenni, de tényleg baromi furcsa a programozás efaja módja, egyszerűen nem értem (sok már repülős társammal együtt), hogy miért ennyire FPS zabáló a Bud-scenery. FS2004-ben mi kitaláltunk olyan szinte szükségtelen részletek törlését, amivel az FPS nagyjából rendbejött, szerintem valami hasonló lesz FSX-nél is a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
stb. Próbálkoztam a Fex-el is, az legalább megy.
A CLS és Overland Airbusok után, amik igen jól kezelhetők és a kidolgozásuk is tuti,igen nagy csalódás. Nyilván nem fejlesztek Wilco irányba.. Csak elolvastam az oldalukon a sok jót és szépet, hogy milyen profi a stuff, gondoltam, kipróbálom.. ehhez képest.
Nekem van egy most win7-en, nagyon szépen megy rajta, csak lusta vagyok vele foglalkozni.. 

Jogos a kérdés a végén.