Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Bocsi...

Egy dolgot én személy szerint megjegyzek. Ezt írtam is a 8800-as fórumba (én azt szeretnék venni).
Anno egyszer egy valami brutál ATI-kártyát kaptam kölcsön, próbára. Kivettem a 6600GT-t és nem hülyéskedek Neked, de valami katasztrófálisan ment. Még aznap visszacseréltem a régire. A tesztek alapján ez egy jobb (!) kártya volt, mint a 6600GT, de az FS-ben nagyon elkente mégis a kisebb.
Felhívtam a Microsoft-ot, hogy ez miért lehet, mire úgy képzeld el, hogy az volt a válasz, hogy ''ja, az FS NVIDIÁ-ra lett optimalizálva, kéremszépen''. Ja, meg még volt egy olyan is, hogy nem hiába forog az NVIDIA-logó a demó elején. Na hát erről ennyit.
Ennek ellenére azt mondták a 8800-as fórumon, hogy ez így hülyeség (az új ATI-k állítólag nagyon jók) és én sem állítom, hogy nagyon okos volt a Microfos-hotline ügyintézője, de ami tény az tény: az ATI nagyon el lett kenve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest