- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ebben tudtok segíteni? Ezt a VA-fórumán kérdeztem, de ott eddig nem jött válasz:
"Urak!
Tesztelgetem itt a FSX-et és "apró" gondjaim vannak. Az egyik az kapásból az, hogy néha a kis elmentett állásomat nem tölti be, hanem "Fatal error"-ral újraindíthatom az FSX-et. Ez mondjuk még nem olyan nagy gond, mert pillanatok alatt újragenerálom az állást és már röppenek is, DE:
Ha kiugrom a játékból (mondjuk a Windows-billentyűvel - mint most is tettem), akkor az utolsó pillanat képe ott marad az 1-es képernyömön és csak a 2-esen tudok bármit is csinálni (jelen esetben ide írni). Egyszerűen nem tudom kifeketíteni az 1-es ablakot, így bármiilyen progit ha meg akarok nézni, azt csak a kettesen csinálhatom. Ja, mondanom sem kell, hogy a visszaszállás szintén nem egyszerű, csak CTRL+ALT+DEL kombinációval lehetséges. Megy az FS a háttérben, szépen vissza is lehet lépni (ilyen furcsa módon), de ez egy kicsit furcsa. A beragadt kép persze annyira aktív, hogy minden program csak mögé hajlandó lépni, azaz használhaatlan, nem tudom az előtérbe hozni. Amúgy nagyon szép, örülök, hogy végre váltani tudtam.
Gépkonfig: 8500, P5B, 2x2 Gb, 8800GTS minden húzás nélkül
FS: alap + SP1 + SP2, Active Sky X, Ultimate Terrain X, Flight Environment X (most kikapcsolva), Aerosoft Cessna 441 X- mindegyik clean, nem virágboltiMondjuk 2x volt Runtime Libari C++ kifagyásom is, de sztem ez nem annyira vészes, ez az ablakos dolog érdekesebb. Tipp? NOD letíltva! Lapozófile 10 Gb!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest