Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
HantekDSO
üzenetére
Ellenőriztem, függetlenek az érzékenység beállítások is. Azért, hogy egyértelmű legyen, leírom a profilok kezelését, legalábbis, ahogy én kikísérleteztem, mivel normális leírást erről sehol sem találtam. Tehát van egy kiniiduló állapot, amikor egy adott géptipus be van töltve és az összes kontrol fajta azzal a névvel szerepel a betöltés után, amit adtál neki. Tehát a billentyűzet és a joystick, vagy ha van több ilyen azok is ugyanazzal a névvel szerepelnek, egyszerűség kedvéért legyen csak kettő, keyboard és joystick. Ha ezt a gépet használtad, mielőtt egy másikat állítanál be, kilépsz a szimulátorból és újraindítod a PC-t! Egy újabb FS betöltés után kiválasztasz egy másik repülőgépet. Ekkor a keyboard és a joystick valami eredeti profilnévvel jelenik meg. Elkezded a keyboarddal. Kiválasztod azt a korábbi gépnevet, amit már beállítottál, mint etalont. Azután a fogaskerékre kattintva a legördülő menüből a legfelsőt választod a profil duplikálását. Átírod a nevet erre a jelenlegi gépnévre. Ugyanezt később megteszed a joystick esetében. Átállítgatod amiket éppen akarsz. Mented. Használod. Legközelebb, ha ezt a gépet választod induláskor, meg kell jelenjenek ezek az átírt nevek és az ehhez tartozó minden beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest