Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
HantekDSO
üzenetére
Ellenőriztem, függetlenek az érzékenység beállítások is. Azért, hogy egyértelmű legyen, leírom a profilok kezelését, legalábbis, ahogy én kikísérleteztem, mivel normális leírást erről sehol sem találtam. Tehát van egy kiniiduló állapot, amikor egy adott géptipus be van töltve és az összes kontrol fajta azzal a névvel szerepel a betöltés után, amit adtál neki. Tehát a billentyűzet és a joystick, vagy ha van több ilyen azok is ugyanazzal a névvel szerepelnek, egyszerűség kedvéért legyen csak kettő, keyboard és joystick. Ha ezt a gépet használtad, mielőtt egy másikat állítanál be, kilépsz a szimulátorból és újraindítod a PC-t! Egy újabb FS betöltés után kiválasztasz egy másik repülőgépet. Ekkor a keyboard és a joystick valami eredeti profilnévvel jelenik meg. Elkezded a keyboarddal. Kiválasztod azt a korábbi gépnevet, amit már beállítottál, mint etalont. Azután a fogaskerékre kattintva a legördülő menüből a legfelsőt választod a profil duplikálását. Átírod a nevet erre a jelenlegi gépnévre. Ugyanezt később megteszed a joystick esetében. Átállítgatod amiket éppen akarsz. Mented. Használod. Legközelebb, ha ezt a gépet választod induláskor, meg kell jelenjenek ezek az átírt nevek és az ehhez tartozó minden beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest