Új hozzászólás Aktív témák

• bunnyhu

senior tag

válasz sheep #19320 üzenetére

Eddig milyen DLSS DLL-t használtál, a legújabbat? Mármint a 3.8.10? Nekem a 2024 amellett, hogy tényleg jobban döcög leginkább a szélvédő fényesség miatt továbbra se pálya, nagyon rontja az élményt. De látom benne a potenciált, ha végre felhozzák egy 2020 szintre a programot, egész biztosan át fogok állni. Biztos, hogy látványosabb a VFR repülés, nagyobb és érdekesebb a gépválaszték már a standarban is mint a közepes 20-as csomagomban, stb. De hogy ez mikor lesz??? Mondjuk ha a VR sebesség helyrejön (nálam is) és megoldják a szélvédő grafikai hibát én már hajlamos leszek a cserére, addig biztos nem.

Én megjelenés előtt arra számítottam, hogy a 2024 inkább egy okosított 2020 lesz csak újra el akarják adni, de láthatóan nem az, hiszen sok helyen egyértelmű visszalépés van, régi hibákat köszönthetünk újra. Ez lehet jó meg rossz is, nyilván nagyobb fejlődési potenciál lehet egy újra/átírt motorral cserébe ott tartunk, mint a 2020 megjelenésekor, hogy kell fél-egy év mire a kritikus bugfix megtörténik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés