- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
UP

-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Ha game-rangeren akarok multit játszani, kékhalált kapok, de korábban is volt ilyan GR-től független, mitől lehet ez? (64 bit W7, gép a cuccoknál..)
-
BMWFan
senior tag
-
RootRulez
félisten
Hálókor gyakran előfordul, hogy 1-1 pályán valakinek nincs képe ugyanígy. Másik pályára megjavul, addig a térkép alapján szokott menni

Nem tudom mi lehet a gáz.Hol ennek, hol annak jön elő, de gyakrabb, hogy senkinek. A probléma nem oprendszer függő, előfordult XP-n, 32- és64 bites Win7-en is. És a driverek VGAk, proceszorok is különböztek. Szóval Háló alatt lett volna a legjobb módja volt kiszűrni mi miatt lehetett probléma, de nem lehetett. Intel, AMD, ATI nVidia, bármilyen összeállításon akármilyen driverekkel eljött véletlenszerűen.

Egyébkén ha van rá megoldás, azt én is szívesen veszem.

mod: utánajárva, ez a probléma nem mai.

-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Sürgös segitségre lenne szükségem.Felraktam a flatout2-t,és elindul végig megy a video,de amikor indulna a verseny csak fehér kép van.A pályarajzot és a kilométer órát lehet csak látni,ja és hang is van csak az autok nem látszanak.
OP rendszer
inxp sp1Valakinek valami ötlet?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e ebben osztott képernyős többjátékos mód?
Köszi: RR
-
Diezel
csendes tag
segítene valaki megcsinálni h tudjak multiznia 2 vel?:/

-
Angyalifény
tag
A fagyis autót hogy lehet előszedni ? (kód kell hozzá )
-
Denes550
csendes tag
Aki szeretne ingyen kapni egy 160gigás winyót annak ajánlom figyelmébe a Flatoutos topikomat
Flatout2 vs. 160 gigás winyó ingyen! -
S W A T
senior tag
A kis Chilli-vel szoktatok menni.

Az a legcukibb autó benne.
csak ha begyorsul nem bírom kormányozni. -
S W A T
senior tag
Az eredeti játékra miért nem sikerül feltennem a hivatalos EVM magyarosítást ??? előtte próbaképp felraktam egy letöltött játékot aztán tetszett megvettem (nem drága , miért ne legyen eredeti) föl akarom tenni a magyarosítást de nem magyar a játék a warez verziót 100%-osan lemagyarította a magyarosítás. help!!!
-
Akkor szerintem nem érdemes vele foglalkoznod. Minden modot máshogy kell "telepíteni", általában le van írva az utasítás egy txt fájlban, de ezek angolul vannak.
Amiért mondom hogy nem érdemes foglalkozni vele, az azért van, mert ezek a módosítások nem működnek csak single player módban. Ha multiban indulsz egy módosított járművel azt a többiek nem fogják látni és/vagy összeomlik a játék menet közben (akár nálad, akár a többi játékosnál). -
S W A T
senior tag
Eddigi pályafutásom során ez a legjobb játék amivel találkoztam. Az iskola busz meg a kamion mindent visz.

Lehet letölteni a játékhoz dolgokat

-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, és segítségeteket szeretném kérni! Persze majd megveszem eredetibe is, mert szinte ingyé' van, csak játékvásárlás előtt mindig kipróbálom, hogy milyen, hogyan fut a gépemen az adott game! Olyan problémám van, hogy játszok mondjuk derbyt vagy sima versenyt, és pár perc után lefagy az egész és csak a reset segít rajta! Más játéknál nem csinálja, csak ennél! Szerettem az első részét is nagyon (az is megvan eredetibe, vitrinbe
), de ez még jobbnak néz ki, csak az a baj, hogy meg se tudom nézni, mert egy pár perc után lefagy! Talán a patchek segítenének rajta? Vagy az csak az eredetihez jó? Aki találkozott már a problémával, az kérem segítsen, mert addig nem merem megrendelni! Üdv. -
Romeo23
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Ettől féltem... Láttam valahol egy FlatOut2 vs BurnOut topikot, és gondoltam jó lehet ez a BurnOut is. Akkor PC-n max PS2 emulátorral lehetne.
Kár hogy PC-re nem adták ki, pedig biztos lett volna rá igény. Na de ez a FlatOut2 topika.A FlatOut nagyon fain game, szerintem nincs is olyan nagy gépigénye se a grafikához mérten. Én legtöbbször online nyomom a sima versenyt, lehet forgalommal szembe autózni, és zúzni

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Parfüm topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

inxp sp1

), de ez még jobbnak néz ki, csak az a baj, hogy meg se tudom nézni, mert egy pár perc után lefagy! Talán a patchek segítenének rajta? Vagy az csak az eredetihez jó? Aki találkozott már a problémával, az kérem segítsen, mert addig nem merem megrendelni! Üdv.

ott tök jó volt