- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmogX
tag
Minél inkább FlatOut, annál inkább rombolás. Minél inkább rombolás annál inkább Flat Out.

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
No, tikhunterrel az elején találkoztam, aztán eltűnt. Nekem viszont mára ennyi volt, kicsit még Ph!, aztán alvás. Esténként ilyen tájban fent leszek még úgyis ezzel a névvel, ha valaki keresne valami jó kis motorizált hentelést.
p -
tikhunter
tag
Peterket jelezd majd,hogy mikor indítod a Host odat.Kicsit belekostoltam a roncsderby világába is
és bejött 
-
tikhunter
tag
Én csak végignézegetem a host okat jobbat nem tudok nincs olyan sok.. (még).
Este akkor vmi nagyot kéne alkotni! -
NorDezs
senior tag
Hogyan lehet a HOST névre, vagy IP rákeresni multiban?
-
parandroid
félisten
válasz
tikhunter
üzenetére
Én közben csináltam egy wrecking pályát, de nem nagyon özönlött a nép. Azért Gh0sT kollégával zúztunk egy jót. Most viszont sajnos mennem kell, pár óra múlva leszek megint, akkor vállalom, hogy leszek hoszt, a 3Mb-es ADSL talán elbírja a szűk feltöltési keresztmetszet ellenére is.
p -
tikhunter
tag
Vállalkozó kedű min 2mb/s es net el rendelkezők csinálhatnák a host ot nyugodtan.
-
tikhunter
tag
Gyerekek kicsi az 512 es net ahhoz hogy 8 emberrel menjen a felét ledobja akinek vmi jobb net e van csinálhatná a host ot!
karcz néven csinált az eggyik haverom ide gyülekezzünk neki kicsit jobb a net e.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Van csak állítgattam pár dolgot!
-
tikhunter
tag
!!!! Indul a Host ''-hungary-'' néven! Tessék jönni ventrire is ! IP: 84.21.10.223
port n:3784 Itt keressétek a party szbákat és a party 5 szobában gyülekezünk!! Aki tud jöjjön!
tikHUNter [ph] néven vagyok ventrin
[Szerkesztve] -
XmogX
tag
Tudja valaki fejből a zenéket és az előadókat a Flat Out 2-ből?
Fater kéri.
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Vhogy próbáltam utána biggyeszteni a PH t csak hát 8 karakterbe nehéz belezsúfolni nem lehet vhogy több karaktert csinálni? Amúgy hol érdemes megütni a kocsit hogy a legnagyobb sérülést okozzad neki?
-
tikhunter
tag
!!!!!Figyelem!!!!! Du. tán 3 kor indítom a host ot! A host neve hungary vszínüleg Race lessz abból is tournament hogy ne keljen pályákat váltogatnom,meg lehessen versenyezni a pontokért..Kocsik fajtáit.pályák at,damage rate et szavazásra bocsátom!
U.i. ventrilo :84.21.10.223 port n.:3784 vmelyik party szobába gyülekezzünk én TikHUNter [PH] néven leszek fenn!
[Szerkesztve] -
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én délután kb. 3-tól unatkozok, szóval felőlem mehet a móka.
-
tikhunter
tag
Nem tudom kivel játszottam tegnap de kössz a játékot állat volt.Ma még kicsit rágyúrok a single részére de kiírhatnánk vmi időpontot mikor kezdődjön ma az újjabb online őrület.Lineage re még mi is használtunk ventrit. Itt az ip je :84.21.10.223 port number :3784
ha vmelyik party szobában gyülekeznénk sztem nem lenne gond. Ts t eddig még nem használtam nem foglal le nagyob sávszélességet mint a ventri mert nálam az a szűk keresztmetszet.
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Itt a vége mára.Mint kiderült a 8 embert már nem bírja el az 512 kb/s es netem.Max 6 ember úgyhogy legközelebb így számoljunk.
-
tikhunter
tag
Állat versenyek folynak a host még megy csak pályát kellett váltanom bocsi...
-
Volken
tag
-
Bencus88
nagyúr
Megnézem odaérek e még a versenyre

-
Motion_Blur
félisten
[link]
ezekért a pillanatokért is szeretem a játékot

-
tikhunter
tag
Köszi a visszajelzéseket! Akkor 11 kor elstartol ''hungary'' néven.
Rendes race lessz 4 körös 1,5X es damage el hogy lehessen egymást lezúzni.
Az én netem nem pont a legjobb ilyen célra de egy próbát megér ha bejön akkor majd vki más is csinál host ot.
Ha vki tud egy jó ventri szervert ill szobát ahol lehetne ilyenkor beszélgetni az nem lenne rossz.Bátran írjátok csak ide a forumba. -
XmogX
tag
válasz
parandroid
üzenetére
thx

-
tikhunter
tag
Ph s verseny mehet ma 11 kor inditom a host ot CSOKY vagy hungary neven 11:10 ig várok.
Mi lenne ha csinálnánk olyan profilt hogy (név blablabla...) és utána ''kapcsos zárójelben PH''
szal vhogy igy CSOKY[PH] csak ennyit. -
Mosqu!to
addikt
Na akkor vmi jó uploados hostoljon egy PH! szervert egy egyezményes jelszóval és nyomás játszani

-
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igenigenigen! ph!-s verseny mehet felőlem. Bár mindjárt kezdődik a vissza a jövőbe, de egy kis rombolás kedvéért hajlandó vagyok kihagyni!
-
XmogX
tag
Tegnap végigküszköttem magam a derbin, ma már race-t nyomok Nevadával.
Megtudja valki mondani hogyan lehet megszerezni a derbi-s Venom kocsit?
Előre is kössz.

[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Haladok, ha lassan is. A Level2-t már teljesítettem, csak ezek a stunt-ok nemigen akarnak menni. Magasugrásban a hetedik hely csak véletlenül sikerült. Mondjuk ez a része a dolognak annyira nem is izgat. Viszont érdekes, hogy mennyivel könnyebb egy autót megvenni és felszerelni maxra, mint az első részben volt. Ott azért meg kellett küzdeni a pénzért. Amit jó ötletnek tartok, hogy itt verseny közben is szét lehet verni az ellenfeleket. Már volt, hogy egy versenyen kettőt is sikerült. A destruction derby része még mindig jobban tetszik, mint az első részben, meg ezt nehezebbnek is érzem. Valahogy több esze van az ellenfeleknek. Ez amúgy is igaz a játékra, az első részben a gépi játékosok szinte soha nem használták a shortcutokat, itt pedig rendszeresen tőlük lesem el.
Na, azt hiszem már tehetséges kezdő vagyok benne, kicsit megnézem, mi a helyzet online.
p -
Raptus
tag
Emberek! Túl sok a nyavajgás! 1990 HUF-ért nem kaphattok egy Destruction Derby és GTR egyveleget. Ennyi pénzért ez is nagyon jó! Főleg egy kemény nap után lerombolni mindent. VUÁÁÁÁÁ!!!!!
-
tikhunter
tag
Huh emberek ez interneten még durvább.
Ha csinálok host ot ''hungary'' a neve tájékoztatásul, vagy -csoky- néven játszok épp.
Holnap nem érek rá de vasárnap szétküldjük az egész flat out ot
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ahogy haladsz előre, egyre nehezebb lesz. De szerintem az első résszel is ugyanez volt a helyzet.
-
tikhunter
tag
Én sajna csak keyboard al játszom és nem a forma 1 en nevelkedtem,de azért van elképzelésem az íven való kanyarodásról.Egy kérdés ti hogy fogjátok meg a hátsókerekes kocsit amikor behimbálja a seggét?Próbáltam gázelvétellel + finom ellenkormánnyal meg mindentbele módszerrel is de nem jöttem még rá a nyitjára majd megkérdezem a rally-is havert.... + kicsit többet játszok majd még vele!
Tény hogy a tárgyak lehetnének nehezebbek meg mintha a gravitáció is kissebb lenne a normálisnál, viszont a kocsikból letörő darabokon jobban megpattan a járgány.(Bár a jó sofőr inkább kikerüli.)
Neten mikor nyomjuk?
[Szerkesztve] -
Balux
tag
válasz
tikhunter
üzenetére
sztem ugyanolyan nehéz pályán tartani az autót.
inkább ugyanolyan kib. könnyű nem?
én mondjuk szimulátoron nevelkedtem de azért szembeötlő
hogy a gázrol csak nagyritkán
veszem le a lábam...szerencsére az eddigi legélvezetesebb arcadeok
egyike
ja és valaki!!!
manuális váltó télleg nincs benne???:S
és force feedback másnak sem megy? -
parandroid
félisten
válasz
tikhunter
üzenetére
Na jó, persze, nekimész mindennek, de nem fog meg, nem pördít meg, nem repülsz ki. nekem ez a furcsa. Az első részben egy vacak gerenda is akkorát dobott az autón, hogy alig bírtál pályán maradni, itt meg egy egész sor kerítést végig lehet tarolni gyakorlatilag következmények nélkül, legfeljebb egy kicsit lassulsz...
p -
tikhunter
tag
Véleményem 2 óra játék után:
Baromi jóóóóó

Nem láttam még játékot ami ilyen grafika mellett ennyire szárnyalna.
Hogy az irányítás mennyire lett arcad osabb arról vitatkozni lehetne,sztem ugyanolyan nehéz pályán tartani az autót.(a baromi sok törmelék meg még rárak egy lapáttal.Ember legyen a talpán aki egy hátsókerekessel 2. kör után még semminek se ment neki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztem csak javult az első rész óta ajánlom mindenkinek. -
tikhunter
tag
Na megvan!
Rendezhetünk egy nagy netes mókát. Akit érdekel itt az msn em vegyetek fel : tikhunter@freemail.hu -
parandroid
félisten
Na, én is megkaptam végre mára, köszönet a beépített emberemnek, aki előrendelte, átvette és elküldte nekem.

Az első tapasztalatim vegyesek. A játék csodaszép, 1440x900-ban minden maxon megy a 400/400-on járó R9550-esemen. Ez a konfig szűk keresztmetszete, a többi mindenképpen elég kell legyen neki. Mondjuk szűrőket, élsimítást alapból kikapcsoltam.
Maga a játék teljesen jól kezelhető, a menü javult, az intró maradt, az új ötletek jók, bár ezt majd az idő eldönti. Ami feltűnt, hogy az irányítás sokkal inkább arcade, mint az első részben, sokkal könnyebb az egész játék (mondjuk ott már 80% felett vagyok, a Gold versenyek végét csinálom), sokkal elnézőbb a gép, gyengébbek az ellenfelek, nem fognak meg a tereptárgyak, könnyebb az úton maradni; ezek elég furcsák nekem.
A Destruction Derbyt próbáltam még, az viszont sokat javult az előző részhez képest, sokkal áttekinthetőbb, átláthatóbb a pálya, könnyebb megtalálni az ellenfelet.
Ez a nagy robbantós, minden tűzbe borul dolog nekem annyira nem jön be, de majd megszokom.
A fizika amúgy is inkább vicces, az első részt sem a realitásért szerettük, de az valahogy mégis komolyabb volt. Ezek a habszivacsként pattogó kövek, kukoricaszárként ledarálhtaó kerítések kicsit viccesek, olyan komolytalannak tűnik tőlük az egész.
A térképet a bal alsó sarokban nem lehet beállítani, hogy az egész pályát mutassa, mint az első részben?
Nos, hirtelen ennyi az észrevétel, vélemény, kérés, kérdés, most el aludni, mert hosszú és fárasztó napom volt, de hétvégén összehozhatunk egy multit, ha addig nem sikerül.
p -
Bencus88
nagyúr
Miért van az, hogy 1024X768-ban megy full screen-be hogyha nagyobbra akarnám állítani hogy teljes képernyőbe menjen akkor az asztalon is be kell állítani?Különben nem rakja ki.De nem baj jó ez 1024-be is.Nagyon szép a grafika és maxon van minden.
Ja és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne a highjumpban 110 felett???sehogy sem akar összejönni. -
tikhunter
tag
Vegyétek eredetiben 2k nem nagy pénz érte és akkor tohatnánk neten ezerrel.
Holnap megpróbálok eggyet szerezni azt össze kéne hozni a Hwsw seket a ph sokkal azt akkora netes mókát szervezni hogy az már fájjon. -
Balux
tag
válasz
tikhunter
üzenetére
ja mellesleg:
2500+barton
ti4200
512 ram
és minden maxon van:
tex quality very high
100% view distance
és meg sem nyikkan a gép 1024-en....nagyon szép
nem tom, ilyen kis hardverigénye lenne?
mondjuk amikor legelösször inditottam el megjelent
egy video-stup ablak ott asszem még lett volna mit állitani,
de azóta nem jön fel inditáskor....?! -
Balux
tag
van valakinek ötlete miért nem megy a force feedback a gammával??
azon kivül hogy be van kapcsolva és 100%ra van rakva optionsbe...
((mondjuk torrent release...)) -
tikhunter
tag
válasz
peterszky
üzenetére
Hát én se számítottam rá hogy egy budget kategóriába sorolt játékot így elkapkodnak.Legutoljára ilyet a wow megjelenésénél láttam.De így talán majd észreveszik hogyha egy játékot normális áron adnak akkor a nép jobbik fele elmegy és meg is veszi azt ahelyett, hogy a torrent meg egyéb hasonló dolgokkal bajlódjon órákig..
Egyébként neked hogy döcög a game kb nekem is ilyen a konfigom ezért kérdem. -
tikhunter
tag
Ilyen nincs ma három 576 boltban +1 media mark t ba jártam de sehol nem lehet kapni.Mindenhol elfogyott talán majd pénteken hoznak.Jó magyar szokás szerint a marketing et itt is jól elb*''... A Flat Out menne, nem rendelnek.Bezzeg a Battle for Midle Earth 2 böl egy egesz polcnyi van. Akik neten rendeltek kb mennyi ido alatt hozta ki a Posta?
Konklúzió.: Pest se jobb mint Zala itt se lehet csak úgy kapni.
-
NorDezs
senior tag
ph!-s multi móka mikor lesz? Én is jövök!
-
muxi-muxi
senior tag
Ez egy nagyon jó kis játék, pláne ennyiért. Azért a környezet egy kicsit elnagyolt, de cserébe nyolcszoros élelmosással tolható 1600 X 1200-ban a konfigommal (adataimnál). Kicsit nehézkes az első kocsikkal, de ha az ember szezon közepén új verdát szerez be, érezhetően könnyebbül a dolga. A mutatványos részek (ugratások a stadionban) nekem már nagyon merészek, azokat nem is nagyon tolom. A FlatOut 1 sem volt rossz, de ezt még jobbra csiszolták. Kár, hogy a legtöbb járgány lincenszeletlen utánzat (olyan, mint a piacon a Neki cipő), de talán ettől maradt olcsó.
-
parandroid
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos nem.
Egy barátom vett egyet magának, egyet nekem, egyet pedig egy esetleges további jelentkezőnek. Itt Zalában sajnos nem lehet még kapni. Viszont így ha minden igaz, holnap már én is kipróbálhatom.
p -
peterszky
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen, és pccd

-
Motion_Blur
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Jól látom, hogy szimulátor van ráírva

-
Bencus88
nagyúr
Anyám hívott nála van a játék lololololololololol
Hogyan??????Na mind1 gigalol -
Bencus88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt mind magadnak???
-
peterszky
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
új borítót neki, aztán eladni 5k-ért 
netes móka felőlem is mehet, de én csak 1-2 hét múlva érek rá: gólyatábor, aztán esküvő -
parandroid
félisten
Kis kedvcsináló.
Ezt csak ilyen tételben érdemes venni:![[kép] [kép]](http://img376.imageshack.us/img376/9831/fo2sig7.jpg)
[link]
p -
tikhunter
tag
Ma délutánra már nekem is meglessz.Kicsit gyakorolgatok azt vmi netes mókát szervezünk már meg!
-
Bencus88
nagyúr
Bakker csak holnapra jön a game.Valami nem egyeztettünk vagy valami felhívta tesóm és mondták neki, hogy holnapra jön.Holnap már nyomatom én is.Jeee
-
R.Carlos
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, de a Fifát általában szezon közben szereti játszani az ember...

És természetesen a legújabb kerettel,grafikával,igazolásokkal.
[Szerkesztve] -
R.Carlos
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én is így gondolom h ha nem 13 ezerért adnák az új játékokat akkor sokkal többen vennék meg.A Flatout 2-ön már erősen gondolkodom hogy megvegyem,mert ez nem nagy költség, ennyit bárki ki tud fizetni(1 mozi ára kb.).Csak amikor megjelenik a legújabb FIFA akkor 13990-ért soha nem fogom megvenni.Pedig ha mondjuk nem is 1990-ért de mondjuk 5 rongy körül adnák egy kis extrával(füzetke,igényes csomagolás)akkor biztos megvenném...

Nekem pédául a Baldur's Gate 1 és 2 is eredetiben van meg,mert pl. az első rész 5 lemezes volt és 5990-ért adták.De pl a settlerseket is azért vettem(az 5-öt nem!!!
) meg mert nem 10 ezer volt az ára hanem csak 4-5 és magyar nyelvű leírás,pozster volt hozzá +igényes dobozban volt.
De hát ez van,reméljük ilyen irányba halad a dolog...
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Hétvégére valószínüleg én is megveszem! Ilyen szinvonalas játékot ennyiért eredetiben vétek kihagyni,meg a multis rész nagyon érdekel.Még a MW demót toltam neten és nagyon jó volt hús vér emberek ellen tolni.Szal meg kéne szervezni ezt a multis mókát legalabb itt a ph n.
-
Kanczy
veterán
hát én elkezdtem a karrier módot,és az első derby-t már nem tudom megcsinálni

meg a magasugrás...
nézem a tutorialt ~> 164 KPH,30° = 156,6 m
ugrom én ~~~~~~> 167 KPH,32° = 87 m...
erre nem tok semmit mondani!
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon tetszik a játék, és ürölük neki, hogy ilyen szépen fut

A sok szimulátor után jól esik egy kis zúzás. Ami nagyon pozitív, azok a hangok! Nagyon szépek, élesek, tiszták a magasak.
Haveromnál hallottam Audigy2 ZS-el + THX-es hagrendszerrel, pff...nagyon pazar! A játékot most kezdtem, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt lehet végigvinni
-
parandroid
félisten
válasz
R.Carlos
üzenetére
Nem akarják magukat zsírosra keresni vele. Be fog jönni nekik, hidd el. Ismeretségi körömben annyian állnak sorba az eredeti szoftverért, hogy EVM-nél nem győzik utánnyomatni szerintem.

Minap volt róla szó, hogy párezer eladott szoftver első körben már jónak számít Magyarországon. 5-6e körüli eladás már valódi siker, a Heroes 5-ből terveznek eladni 10-15e pldányt.
5 000 x 10 000 = 50 000 000
50 000 000 / 2000 = 25 000
Azaz 25e példányt kell eladniuk ezen az áron egy-egy EVM játékból, hogy ott legyenek, mint egy sikeres játék, ráadásul az EVM-nél ne költenek marketingre, csilivili dobozra (mondjuk a klasszikus EVM dizájn épp elég szörnyű is), és gondolom az ellátási láncuk is gazdaságosabb.
Egyébként a Flatout-tal egyidőben amit megvettem eredeti játék, az a Sid Meier's Pirates! volt, akkor adták 3e-ért normál DVD-tokos kiadásban, szép borítóval, vastag könyvecskével, miegyéb. Másrészt az EA Classics sorozatra érdemes még figyelni, bár ők 4e alatt nem adnak semmit, de egy újabb NBA/NHL/FIFA vagy egy NFS U2 ennyiért sem rossz.
p -
R.Carlos
tag
Tudja vki hogy miért ilyen olcsó?Tudom örüljek, de mégis...

Nem szoktak új játékot ilyen olcsón adni, már annak is örülni kell ha csak 4990.Reméljük más új játéknál is ez lesz az üzletpolitika!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi és én is támogatom az ötletet.
-
dragonfx
veterán
Én tegnap is fenn voltma fél órát.
De tele van idiotákkal, mert ott vagyunk benen 8as roomba 6an és nem indítja el 5 percig
Meg infinity nossal...áhhh ez már durva így is falba állsz 250nel bármelyik autóval...meg ugye nincs chat
Igen bal és jobb felső ficakba kell az embert eljuttatni kapus is van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Csak arra lennék kíváncsi hogy kb hányan toljátok neten és milyen a multis része.
-
dragonfx
veterán
van darts és foci is.
a foci tényleg kafa
Nekem eza flush és a curling jött be leginkább
Asszittem egyértelmű hogy minigameként van benne
-
Bencus88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Aha köszi.
Nekem az 1-be a darts tetszett nagyon.Hú már nagyon várom holnap jön a game. -
parandroid
félisten
Most szeretnék mindenkit megkérni, hogy a warezzal kapcsolatos hozzászólásokat mellőzze. Ahogy a fórum alapelveiben is szerepel, nem kívánunk sem direkt, sem indirekt segítséget nyújtani az illegális szoftverhasználathoz.
A továbbiakban a warezzel kapcsolatos hozzászólásokat törlöm, illetve szankcionálom.
A megértést köszönöm,
p -
Mihaly
csendes tag
Valaki tudna segíteni? nem akar elindulni, már a haver is odaadta az övét azzal se megy, sőt már új rendszeren is próbáltam de mindig csak ezt látom: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tikHUNter [ph] néven vagyok ventrin
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)