Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Lazááááán 57.4 .............. De visszasírom azt a kocsit amelyikkel ment. Kis szakadék (nem a mini-vellorex)
a Bullet előtt eggyel asszem. Na az nagyon megy tuningolva és a B Class-os ''túl'' erős kocsikkal ellentétben valamiért ez jobban követte az utat pl. a magasbalövős pályán is! Nemvéletlen, hogy ezzel ment a 127.70 méter is!! 
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Megvan a full verzió!!

Nekem naggyon bejött a gém!!! -
Mosqu!to
addikt
Sikerült már valakinek távolugrásban 50m-nél nagyobbat ugrani?
-
_Volkovy_
nagyúr
Tényleg kijött a game fullban?
-
Morph
csendes tag
nekem 119.0 a rekordom tuningos autóval (már szinte minden rajta van asszem 194 lóerö, ja és a legkisebb autó)
-
uzsz
senior tag
Itt van egy kis infó, ha valakit érdekel hogy kell multiba nyomni.
In english /MDK- /siege #FlatoutOnline
1. get battlelan 0.5 from http://www.dffclan.com/page.php?id=40
2. both clients and server need BATTLENET 0.5
3. everyone starts up the software (BATTLENET 0.5)
4. then host adds the IP-address of EVERY player on the Receivers list and each client adds the server IP on their list
5. both host and the clients press SAVE and the START
6. Host starts up a game in flatout and clients join
ps. Some players have had trouble connecting. It helps to add the IP of every player on to the receiver list -
_Volkovy_
nagyúr
Fejezzétek már be ezt a rohadt virágboltozást..
Ott a DC++,ingyenes,nem tudják lekövetni,töltsetek onnan-ha már olyan nagyon akartok.. -
Joczeek
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A virágárus lánynak üzenik,szét lesz rúgva a segge,ha mégegyszer törött kardvirágot árul.

-
uzsz
senior tag
Naháát mindenki hogy oda van a virágért?!
(Lehet hogy a mindenszentek hatására)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
E-mailban egy virágbolt címet légyszi!

Amúgy fizetni kell a rózsáért, vagy kedvesen megajándékoznak vele? -
Jozsué
tag
válasz
bolondember
üzenetére
te ember!
én is redeltem és valami gáz van... nem megy... neked igen? please mond
-
Joczeek
addikt
111,25m

-
_Volkovy_
nagyúr
Érdekes,nálam NV-n tökéletes.Parafenomén lennék?
-
Glottis
senior tag
Fura. Nekem 5900ultrával, 6177-es omega driverrel tökéletes.
-
ptiboy
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
elküldenéd mélbe annak a virágboltnak a címét?

-
ptiboy
senior tag
áááá
és siker!
1000. próbálkopzásra végre 1. lettem a földutas pályán
4:01:01 idővel -
uzsz
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Hol láttad?
Most komoly?! -
uzsz
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
VHúú neszopass!
-
duracell89
senior tag
Kijött a full

-
uzsz
senior tag
A töréssel kapcsolatban tényleg igazad van, meg a lángolással, ez a 2 kicsit zavar engem is de nem vészes, viszont én ki tudtam lökni az ellenfeleket, a legjobb mikor kitúrod a fűre, az megcsúszik és lestoppolja egy fa, v egy fal. ehhe.
Aztán sztem a menettulajdonság lehet hogy csak azrt marad, mert a demóba gondolom a leg könnyebb fokozaton nyomhatjuk. (bízok benne)
Hogy ugrottál 110-et? Hol kezdted el nyomni a katapultot? -
uzsz
senior tag
Bakker én 107,3-nál többet eddig nem tudtam, viszont néha alulmúlom magam mint állat. Keresem a tökéletes teknikát aztán ugrottam már 40m-t is. Ja az poén mikor ráguru az emberre az autó.
-
Glottis
senior tag
Kedvcsináló + UP:
Bővebben: link -
Glottis
senior tag
Próbáljátok ki úgy a high jumpot, hogy idő előtt katapultáltok! Nekem már sikerült elkaszálnom az emberkével a ''híd''on lévő reflektort, utána pedig még a kocsi is ledarálta. Mindezt lassítva, ááá, tiszta szadista mennyország.

-
Torry
addikt
NEkem nagyon tetszik a game.
Végre egy játék ahol lehet zúzni az autót szarásig.
Az lett volna még jó, hogyha valami erősebb kocsit raknak bele a gamebe. -
Mosqu!to
addikt
Hmm... Most toltam egy órát a gamet, utána elolvastam a cikket.
Nos meg kell mondjam, hogy sajnálom, hogy egy ilyen idóta írta a cikket, ugyanis a játék teljesen jól irányítható, és ha az ember hozzászokik, akkor a nitrot is tudja kezelni úgy, hogy ne repüljön falnak. Kanyarodással sincsen semmi gond, én tökéletesen tudtam irányítani az autót. Amiben egyetértek viszont, hogy borzasztóan törik az autónk, egy gumisornak nekimenve már majdnem lángokban van a motor. Illetve még 1 dolog amit nem értek, hogy miután lángol a kocsi motorja, hogyan tudok vele versenyezni? Szinte nem is befolyásolja az egészet ez a jelenség.
A magasugrás iszonyúan tetszik viszont, 107.03 a rekordom
-
Glottis
senior tag
Jó a játék, de félek, hogy a race driver2 -höz hasonló hibák benne maradnak: Bosszantó triggerek, kilökhetetlen ellenfelek, akiket egyébként sem lehet megelőzni, max. kanyarban.
Nos sebaj, azért én reménykedek!
Ja, high jump nekem is nagyon bejön, 303.85 eddig a max. Mármint a 3 együtt.
-
nekem tetszik a grafika, meg a gravitáció is, ja a törésmodelt ne felejtsük el. Persze mindenben van egy kis hiba, de azért ugratás közben kiugrani a szélvédőn.... hmm az élmény felejthetetlen
-
_Volkovy_
nagyúr
Jelzem igaza van a cikk írójának..
-
joe69
senior tag
ezt aztan nagyon leszolta a srac Bővebben: link
ha valaki ennyire leszolja, akkor inkabb le sem toltom, jon helyette az Emergency 3 demoja
-
uzsz
senior tag
Aki még nem látta ide nézzen be! Bővebben: link
-
Flashy
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nekem is csak legelsőre véletlenül, utána csak 91 meg 94 körül

-
Flashy
veterán
nekem az utóbbi időben kipróbált játékoknál az volt ebben a legnagyobb hogy az útnak nincs széle. általában vagy láthatatlanfal, vagy fake széle van az útnak (erdő, árok, domb), vagy ha kicsit ki is lehet menni, azonnal visszarak az útra. tudom, van már sok ilyen játék amiben ugyanígy lehet összevissza menni, de akkoris.
de azért majd várjuk meg a véglegest, ebben még sok mindent fognak javítani. ez a demó a ragdoll-dal szeretne embereket vonzani, mert autós játékban ez ritka. ezért is csinálták a magasugrás játékmódot. aztán hogy nem vesszük be ezt a kábítást az más
-
_Volkovy_
nagyúr
Na ez aztán tényleg észbontó fizika..
A blokk 5 percig ég,majd simán rátolom még a nitrót is,és 200-al repesztek a murván.
A magasugrás tényleg jópofa,azzal elszórakoztam én is.
Viktor77 nekem asszem 103 méter körül van a legjobbom,lényeg hogy akkor kell csontra nyomni a nitro-t,amikor a kocsi majdnem elrugaszkodott a rámpáról,akkor a legnagyobb az ív és a lendület. -
Flashy
veterán
hát lehet ebből még jó fizika, de egyelőre a dolgok átmennek egymáson. megpróbáltam egy farönköt elgurítani, de nem sikerült, mozognak, de furcsán. a izébe nemjuteszembe melyik rallis játékba az út melletti szalag, a táblák, minden teljesen élethű fizikával (fizika emulációval) mozog, billeg a tábla, ha jobban meglököm eldől, ha másiknak nekimegy akkor eldönti, etc.
-
uzsz
senior tag
Bár a fizika sztem zsér, ezen nem fogunk összeveszni.
sztem is baromira nagy fílingje van.
A magasugrós pályán figyelted, hogy milyen rámpák vannak még ott?
Végre valami ami nem szokványos és még igényesen is van megcsinálva.
Nekem az aszfalt ami nagyon tetszik, ilyet eddig csak XBOX-on láttam, pc-n még nem. -
Viktor77
titán
Csak nem bírtam megállni és kipróbáltam.
Gyerekek, ez egy nagyon jó game! Hatalmas feelingje van.
Ami viszont nem tetszett, az a fizika. Rosszabb mint az NFSU-kban. De kit érdekel?
Viszont a ''magasugrás'' eszméletlen.
Ugrotta már meg valaki a 100-at? nekem 91:xx a rekordom. -
Joczeek
addikt
Nagyon emlékeztet a destruction derby-re,szerintem jó kis gáma
lesz.
-
krokk
senior tag
grafikára jó a gém elismerem meg fizika is jó.
viszont...
ok lehet hogy realisztikus a csúszkálás a földes pályán de a többiek szemmel láthatóan nagyobb sebességgel beveszik a kanyarokat én meg 20al döcögök és ugy is kicsúszok vagy csak én vagyok béna?
másik ha 60an nekimegyek vminek a kocsi törik ha 20al akkor kirepülök az ablakon és 50métert repülük
ez nem épp reális és kuvára idegesítő.
most pl belementem full gázzal egy kocsinak hátulról a kocsim lepattant róla és kicsivel arrébb neki koccant 10-20al egy fának és az emberke elrepült
miért nem az autóba csapódáskor reült ki?
különben is hol a biztonsáig öv? jah meghát roncs derby elég merész a csávó hoyg öv és bukósisak stb nélkül vezet
na erről ennyit
majd a full gém hátha csak a demó szar
-
uzsz
senior tag
Ha már szóba jött a coli, akkor talán a colin5 demó-hoz képest is isten. Nem mondom, hogy kifogástalan, de még csak demó és indításnak nagyon zséér. Mondhatnám a richar burns rally-t, ahol ugyan az irányítás nagyon reális, stb, de a grafika iszonyat ratyi. Az utolsó valamire való próbálkozás ebben a műfalyban, talán még a destruction derby volt, azóta nem született értékelhető alkotás.
Konkrétan milyen példákra vagy még kíváncsi? Lévén, hogy az autós játékok mindíg is a kedvenceim közé tartoztak, azt mondhatm, hogy az összes említésre méltó Pc-s (és néhány console-os) autós gamma megfordult a kezeim között, vagy éppen meg is van, úgy a 90-es évek közepétől kezdve, addig más platformokat használtam. Összehasonlítási alapon tehát van, bár nem tökéletes a játék, sztem jóval több pozitívumot mutat fel, mint sok agyonajnározott hasonlóstílusú játék. Arról nem is beszélve, hogy a valamikori Destruction Derby igen népes rajongótáborát is megörvendezteti, lévén, hogy erősen hiánypótló szerepet is betölt.
HA valaki ebben, vagy hasonló stílusban tud jobbat mutatni és indokolni is tudja, hogy mért jobb akkor fejet hajtok előtte. -
Flashy
veterán
-
Flashy
veterán
a ragdoll modell azért nem valami húde fejlett dolog, de legalább van. a törés, hát legalább az is van. talán a legjobb hogy a pálya szélét nem fake erdő meg láthatatlan fal alkotja. már ezt is díjazni kell. valami fizika emuláció van, burulnak a dolgok, az oké. letöltöttem, kipróbáltam, uninstall. de a full játékot se veszem meg. nekem csak 1 a sok közül, amibe körbe körbe kell menni kocsival. de tényleg nem néz ki rosszul amúgy.
-
uzsz
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
De bizony lényeges az a kerítés is, ha nekimész a kocsival, mert ugye itt nem fognak láthatatlan korlátok, stb. A lángoló motor egy efektus, ami csak hangulatosabbá teszi. A törés ebben a játékban igen is nagyon fontos, lévén, hogy egy ''roncsderby''-ről van szó. Mutass ennél jobb fizikát egy ma a piacon lévő autósgammában!
Majd ha fizikában és törésmodellben az NFS sorozat valamelyik köv része elér erre a szintre, akkor Joggal fosozod le a játékot.
Az hogy ez a törésre és a pálya szétzúzására van kihegyezve az a játék stílusából adódik és még így is mérföldekkel jobb az etalonként nyilvántartott PC-s autósjátékok többségénél.
A console-okat sztem ne keverjük ide, sajnos nem 1kategória a PC-vel. -
DopeBob
addikt
10mp alatt ujrainditja a gépem
erröl ennyit -
duracell89
senior tag
hát ez egy fosszar

-a fizika nem egy havok2, törik minden, de szerintem egy autos gémben nem az szamit, hogy a palya mellet 30meterre levo szép kis érdektelen kerités hogy megy szet
-bugok 2másodpercenként át a falon, belekad mindenbe
-semmi realitás (hogyan tud egy auto égő motorral,és törött tengejekkel sebbesség, és teljesitmenycsökkenes nelkül menni 5 percet?)
-ja és ami még fontos: lemaradas, és beérés automatika
ilyen szarokkal szurjak ki a szemünket pc-n, mig ps2-n ott a gt3...na mind1...gg
(baromkodni jo lesz
) -
DopeBob
addikt
na még egy perc
Remélem tényleg jo a fizika 
-
uzsz
senior tag
Nem igazán éhes a hardverre a kicsike, ha az én konfigomon 1024*768 32bit high, +2AA és az AF-et félig húztam fel, ott nm írta a gamma, hogy az mennyi is.
Ezekkel a beállításokkal gond nélkül fut.
A Bővebben: link ról letölhető. -
DopeBob
addikt
Na már jon nekem is
Remélem Gef4 elég hozzá 
-
duracell89
senior tag
Hardwireden fent van...szedem
-
uzsz
senior tag
NNA kipróbáltam a demót, hát ilyet még nem láttam! Esszem fasszom megáll!
A fizika naggyon tuti, az autók az útviszonyoknak megfelelően viselkednek, értem ez alatt, hogy pl földesúton 150-nél a kanyarban nem lehet igazán trükkölni, míg aszfalton más a szitu. A törésmodell nagyon tetszok, a sofőr ronybabaeffektusa is. A pálya rombolható, végre nem pattansz vissza a fakerítésről, hanem kiütöd, v eltöröd. A fákat is ki lehet dönteni, ha elég nagy tempóval közlekedsz, legalább is 1ik esetben félig kidőlt, ami az útra kerül minden befolyásolja a versenyt, a bólyától kezdve a faléceken keresztül, Hihhetetlen.
A grafika veri az eddig általam PC-n látott autós játékokat, az aszfalt is most olyan először, amilyennek lennie kell, nem úgy mint NFS-ben, ahol az út textúra arra jó, hogy kikapcsolja az ember.
Én azt mondom, hogy ez a király és se NFS, se JUICED közel sincs hozzá. (Mondjuk más műfaj.) -
uzsz
senior tag
Úgy láttam ennek a gyöngyszemnek még nincs topic-ja pedig sztem igen csak sok örömteli pillanatot fog nekünk szerezni, most ereszkedik lefelé a demó, már majd megveszek érte. A videók alapján és amit eddig hallottam, a fizika valami gyxilkosqn jó, az autók sza**á törhetőek, stb.
Ez nekem való gamma, az elmebeteg játékmódokról nem is beszélve. Na ez az a fizika, amit így 2004-táján már elvárhatunk egy gammától sztem.
Szóljatok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a Bullet előtt eggyel asszem. Na az nagyon megy tuningolva és a B Class-os ''túl'' erős kocsikkal ellentétben valamiért ez jobban követte az utat pl. a magasbalövős pályán is! Nemvéletlen, hogy ezzel ment a 127.70 méter is!!