Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Frissítést kaptak a Flatout, 2, UC, Steam Deck és Workshop támogatás, widescreen felbontások, jobb minőségű zene, és még a magyar nyelv is bekerült. [link]
-
Kylesa
aktív tag
Tudom, ez nem nagy segítség, de én ebben a pillanatban húztam be a játékot, valóban ingyen van.
Egyszerűen rálépsz a gog.com-ra (nem kell rákeresned a játékra), egy kicsit lejjebb görgetsz, és már ott is van a Flatout giveaway hirdetése, onnantól meg már egyértelmű, mit kell tenned.
Egyébként én rá is kerestem, nekem nem ír árat, az "Add to cart" szöveg helyén "Go to giveaway" szerepel. Nem tudom, nálad miért nem jó. -
ledgeri
nagyúr
GOG-on ingyen 22-éig!
-
BMWFan
senior tag
-
FrozeN`
tag
-
Amur
addikt
már régen nyomtam de valahogy be lehet állítani "privát versenyt" ne kérdezd hogy és hol,probálgassátok!
-
Doyle
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnék a flatout-al játszani neten mert a haverommal akarnánk játszani de ő nem látja az én elindított játékomat és én sem látom az övét
Előre is Köszönöm a segítséget!
Üdv Peti
-
Amur
addikt
1,74 euro a steamen január 2.-ig!
-
Redcaster
őstag
Hi, remélem, hogy még valaki nézi ezt a topicot, és tud nekem segíteni. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e úgy buherálni a játékot, hogy pl egy verseny több körös legyen, vagy h több versenyző legyen?
Köszi a választ! -
Skipp
senior tag
Áhh megint (még mindig) nagyon állat játék!!
Feltettem, gold kupánál járok már, van egy Blade-em, de a hangja vááááá!!! Hármasig elpöcsmörög ilyen kis vinnyogó hangon, aztán bemélyül és elkezd húzni negyedikben, mint az állat. Szeretem. 
Távolugrásban kicsit béna vagyok, 71 m max, bowlingban meg 30at kinyomtam.
-
parandroid
félisten
Nincs.
Igen. Az adataimnál látható konfigon 1440x900-as felbontáson mindent (ez kb 2 vagy 3 csúszkát jelent) maxra véve fut, a notimon az 1,7-es Dothannal, i900GMA integrált VGA-val, és 512MB RAM-mal (amiből 128MB-ot levesz a VGA) is ugyanígy elmegy 1024x768-ban.
A játék egyik legnagyobb előnye az optimalizáltság, nagyon szép a grafika, nagyon kicsi rendszerigény mellett.
p -
Padree
senior tag
Üdv!
Van benne osztott képernyős multipléjer mód? (Vki már kérdezte de nem kapott választ.)
9600SE + 1.5Ghz CPU + 256Mb RAM -on fut a játék még élvezhetően? Ajándékba venném... -
peterszky
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak addig kell várnod, amíg beérsz a Tescoba

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért ezek a játékok kerültek bele az EVM-be ( örülni azért örülök
). -
-
peterszky
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
nem semmi ez a multi kitaláció, nekem nagyon tetszik az ötlet. az a szerencse, hogy az általad említett pályát a második részben is megtalálod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
A második részre várva leporoltam ezt a drágaságot (annak idején azonnal lecsaptam rá, amikor megláttam a helyi teszkóban 2000 Ft-ért EVM-ként), és bár valahol megvannak még a mentett állásaim, elkezdtem elölről. Legutóbb azt hiszem a Silver kupa közben akadtam el valahol, jelentem valamennyit fejlődhettem az utóbbi időben, mert most ha nem is mindent versenyt játszi könnyedséggel, de megoldottam ezt a szintet. Jelenleg a Gold kupa első sorát gyúrom, eddig jól állok vele, 3 már megvan belőle.
Hihetetlen a játék hangulata, a zene valami fantasztikus, és egyáltalán, számomra az utóbbi pár év legmeghatározóbb autós játékainak egyike, minden hibája ellenére, vagy talán éppen azért. Utoljára talán a DOS-os Death Rally-ért ([link]) rajongtam ennyire - úgy látszik van valami perverz vonzódásom a törős-zúzós játékokhoz. Főleg, hogy a korábban is említett Destruction Derby is a kedvenceim között volt.
Ami még szíven ütött, hogy gond nélkül be lehet rajta lőni az 1440x900-as felbontást, az első játék, amit teljes pompájában élvezhetek, amióta megvan a wide TFT-m.
Egyébként érdekes módon engem inkább a körversenyek és a Destruction Arenás, illetve Bonus pályák kötnek le, a minijátékok annyira (őszintén szólva szinte egyáltalán) nem, ellentétben azzal, amit ti elmondtatok.
A játéknak a multi része is fantasztikus, LAN-partykon mindig előkerül, persze a legnagyobb sikere a roncsderbinek van.
Legutóbb kitaláltunk egy új, csapatalapú játékmódot:
Két csapatra oszlunk, a csapat egyik fele sárga, a másik fele piros autót választ, mindkét csapatból egy-egy ember Peppert, a többiek tetszőleges autót választhatnak. Ezután kiválasztjuk azt a pályát, ami olyan fura nyolcas alakú, ahol az oda- és visszeflé haladó forgalom is egy térben történik, beállítjuk 10 körre, és indulhat a verseny. Az a csapat nyer, akinek a Pepperje előbb megteszi a 10 kört. A csapat nem Pepperes tagjai pedig választhatnak, hogy próbálják akadályozni az ellenfél Pepperjét, vagy védik az ellenféltől a sajátjukat. Legutóbb több órát játszottunk így önfeledten, valami hihetetlen hangulata volt a dolognak.
No, ennyit az ömlengésből mára, remélem sikerült kedvet csinálnom a játékhoz másnak is, aki benéz ebbe a topikba.
p -
Hun Csirke
csendes tag
Kell hozzá serial kód??Mert ha nem kell akkor megyek...csak 1 a baj 1 idö után lafagyasztja a gépemet

-
peterszky
őstag
elkezdtem újra játszani, de most a professional handlinget választottam, hát nem semmi

egyébként van aki játszana neten? -
P.Dude
őstag
Na király.Régóta várok egy 2. részre.Nemvgondoltam hogy lesz de most van és király!
-
Hun Csirke
csendes tag
VOOOV...Lesz benne street class is király...az a legjobb

De a Ralli sem rossz meg a derby
-
Bencus88
nagyúr
Lesz második rész második félévbe.
-
P.Dude
őstag
válasz
Hun Csirke
üzenetére
Ezt a játékot már mindenki ismeri.Nekem tetszett a legjobban az örökké tartó zúzás és kigyulladt motor működése.Meg persze a csont nélküli hapsika.
-
Hun Csirke
csendes tag
LOL...télleg jo a game csak azt sajnálom hogy nincs benne ilyen nascaros pálya és ott menni
... aszfaltos persze
De ajánlom nagyon jo játék. Tessék itt 1 link , hátha megkön a kedvetek
http://pcdome.hu/gallery.php?id=1623 -
peterszky
őstag
EVMes lett a játék! Csak 1919 Ft az ára. Én gyorsan be is szereztem + nyomtattam hozzá borítót

-
kapszi
tag
Megvan az új rekcsi highjumpban. 373,34m. Aki nem hiszi,járjon utána: [link]

Mondjuk kicsit szar szögben álltaam,ezért a nép nem látszik,de attól még a számok ott vannak.
[Szerkesztve] -
belahege
aktív tag
bocsi csajok linux támogatja???
-
kapszi
tag
Nem tudom,én fullon szoktam nyomni és a tripla 20at már kivittem párszor. Mondjuk volt,amikor kicsit jobban megpattant a gép és fejjel beleállt a 0 közepébe az emberem.

Amúgy a távolugrás nekem sem megy, de magasban már jó vagyok. 300,05m tegnap.
[Szerkesztve] -
Gyuzi
tag
?????

-
Gyuzi
tag
Az lenne a kérdésem ez a játék atumatikusan ment nem?
Mert amikor megcsinálok egy pályát viszalépek és nincs kész.

-
HThomas
őstag
Mitől lehet az, hogy néha a játék 10-20 másodpercre megakad, vagy akár teljesen is, és csak egy reset segít? Amúgy rendesen megy, de ezt pl akár a menüben is csinálja. Volt már valakinek ilyen?
-
HThomas
őstag
Ehh, mit olvastam valamelyik oldalon...(talán a hivatalos volt?): A játék készítői tisztában vannak némelyik konfiguráción az 5.1 hang hibájával, amit nem is lehet kijavítani jelenleg, de nem áll módukban foglalkozni vele, mert nagyban készülnek a 2. részre. Szomorú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Feltettem, gold kupánál járok már, van egy Blade-em, de a hangja vááááá!!! Hármasig elpöcsmörög ilyen kis vinnyogó hangon, aztán bemélyül és elkezd húzni negyedikben, mint az állat. Szeretem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
... aszfaltos persze